Rechtszaak om miljoenenjacht blunder - Artikel Post - Artikel Marketing

Rechtszaak om miljoenenjacht blunder

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 321 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

3 november 2014 zou de geluksdag van Arrold van den Hurk geweest moeten zijn. Hij belandde in de finale van het populaire tv-programma Miljoenenjacht en stond er in het spel erg goed voor. Toch accepteerde hij de deal van de bank en verkocht hij zijn koffer voor €125.000. Direct na het accepteren van de deal gaf Arrold aan een fout te hebben gemaakt en dat hij door wilde spelen. De programmamaker heeft toen besloten dat er niet verder gespeeld mocht worden omdat het spel volgens de regels afgelopen is nadat er op de knop gedrukt is. Arrold heeft juridisch advies ingewonnen en is sindsdien bezig met een rechtszaak om het geld wat hij had kunnen winnen toch nog te krijgen.

Rechtszaak
Advocaat Peter Plasman vecht samen met Arrold tegen de programmamaker om het verloren geld alsnog te krijgen. Ze willen dat Arrold het spel af kan maken, maar wel met behoud van de €125.000 die hij inmiddels al gewonnen had. De tv producent wil hier echter niks van weten, omdat Arrold dan kan spelen zonder iets te verliezen. Zij geven aan dat de 5 miljoen nog helemaal niet van Arrold was, ondanks dat het in de koffer zat die hij uitgekozen had. De koffer staat voor een kans op de 5 miljoen.

Linda de Mol
Zelfs presentatrice Linda de Mol heeft moeten getuigen in de rechtszaak. Arrold had het in de uitzending met Linda over dat hij door zou spelen. Uiteindelijk drukte hij in plaats van het kastje dicht te doen op de rode knop, waarmee hij de deal aan nam. Linda de Mol verklaarde in de rechtbank dat ze inderdaad niet verwacht had dat Arrold op de knop zou drukken, maar dat ze niet weet of hij spijt had van zijn beslissing. Dit is cruciaal, want als Arrold zich vergiste is de overeenkomst niet geldig, maar als hij spijt had van zijn beslissing is de overeenkomst wel geldig. Ook verklaarde ze dat Arrold direct na de uitzending vrede had met de uitkomst, omdat hij alsnog een groot bedrag gewonnen had en dit nou eenmaal de regels zijn. Na de uitzending belde advocaat Peter Plasman hem echter op met de mededeling dat hij de tv producent aan wilde pakken. De rechter doet op 13 september uitspraak over de zaak. 


Over de Auteur

Blogger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo