FB pix Rente op rente - Artikelpost

Rente op rente

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1050 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

Albert Einstein noemde het rente op rente effect de grootste ontdekking die gedaan is. Rente over rente wordt ook wel rente over rente of samengestelde rente genoemd, daarnaast wordt de term samengestelde interest ookwel eens gebruikt. Maar wat is het rente op rente effect? Lees het in dit artikel!

Het mooie van het rente op rente effect is dat je vermogen naarmate de tijd steeds sneller groeit. Je vermogen is als het ware een krachtig inkomen genererende tool, die zoals al gezegd naarmate de tijd steeds meer voor je gaat verdienen. Inderdaad het rente op rente effect is nog niet erg bekend, terwijl we er bijna dagelijks mee te maken hebben. Je kan dus veel geld verdienen door dit principe, maar wat is het rente op rente effect?

Het rente op rente effect (of rente over rente effect) is een proces van het genereren van vermogen ofwel inkomsten door middel van geld te herinvesteren. Klinkt erg ingewikkeld, maar dat is het totaal niet. Eigenlijk komt het er op neer dat je je geld op de bank rekening moet laten staan. Misschien is dit nog steeds een beetje een vage omschrijving, maar op de website www.renteoprente.nl is een artikel over het rente op rente effect wat precies uitlegt wat het rente op rente effect is. Erg interessant om te lezen!

Kort, komt het er op neer dat door het rente op rente effect je vermogen jaarlijks groeit doordat je de jaarlijkse rente op de rekening laat staan. Hierdoor zal je vermogen exponentieel groeien Mooie voorbeelden kunt u in het artikel vinden wat ik eerder heb genoemd (die link is klikbaar).

Beleggen is niet meer interessant, we gaan allemaal genieten van het rente op rente effect! Simpelweg je geld op een rekening laten staan en wachten. Klinkt niet de beste manier van geld verdienen, maar dat is het wel! Over de Auteur

Auteur van renteoprente.nl . Website met interessante artikelen over het onderwerp rente op rente.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo