FB pix Snel geld lenen - Artikelpost

Snel geld lenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1269 | Aantal woorden: 500 | Datum: | 0 commentaar

Wil je een andere auto aanschaffen en wil je om die reden snel geld lenen? Dit hoeft op zich helemaal geen probleem te zijn. Het afsluiten van een persoonlijke lening die gelijk loopt met de gebruiksduur van de aangeschafte auto is een prima oplossing. Wil je met behulp van een doorlopend krediet snel geld lenen dan zul je wel rekening moeten houden met de theoretische looptijd. Een doorlopend krediet is voor snel geld lenen handig op voorwaarde dat je wel op tijd een aanvraag hiervoor indient.

De keuze van een gepaste leenduur zal bij snel geld lenen van groot belang zijn. Het is eenvoudig om de looptijd van je lening af te stemmen op gebruiksduur van de aan te schaffen goederen. Je kunt dan het beste proberen de terugbetaling van het snel te lenen geld gelijk te laten verlopen als met de afschrijving van goederen die met de lening zijn aangeschaft. Zo zul je moeten voorkomen dat je door snel geld lenen nog aan het betalen bent en de aanschaffingen zijn versleten.

Nog erger is als je de door snel geld lenen aangeschafte zaken al hebt weggedaan en je de lening nog moet blijven betalen. Realiseer je dat het erg belangrijk is om eerst deskundig advies te vragen ter voorkoming van dit en andere problemen. Bereken zelf op voorhand eerst hoeveel snel geld lenen je uiteindelijk mag gaan kosten. Maak een indicatie over de hoeveelheid geld dat je wenst te lenen en hoe je de afbetaling gaat doen. De indruk van de maandlasten die iedere maand voldaan moeten worden zal dan met het aantal uit te rekenen betaaltermijnen wel zijn gekregen.

Alles wat middels snel geld lenen wordt opgenomen zal in een BKR registratie worden vastgelegd. Achterstandmeldingen kun je zelf voorkomen door te blijven opletten of iedere maand de verschuldigde bedragen stipt worden voldaan. Informeer of er mogelijkheden zijn om via je eigen salarisrekening met een opname snel geld te kunnen lenen. Helaas is snel geld lenen hiermee een stuk duurder als bij regulier afgesloten leningen. Voornamelijk met een credit card opgenomen gelden zullen duurder zijn bij snel geld lenen en hogere maandlasten met zich meebrengen.

Het niet kunnen weerstaan van verleidingen voor snel geld lenen door het plaatsen van een bestelling bij een verzendhuis is financieren op een dure manier. Snel geld lenen via een creditcard of een postorderbedrijf dient welbewust te gebeuren. Heb je vaker snel geld moeten lenen en kleine kredieten afgesloten dan moet je eens denken aan oversluiten van die leningen. Kredieten die via snel geld lenen tot stand zijn gekomen kunnen met een grote kans op slagen worden samengevoegd tot een goedkopere grotere lening.

 

Over de Auteur

john smael

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo