FB pix Snel geld lenen - Artikelpost

Snel geld lenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3605 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Wie geld wilt gaan lenen wil natuurlijk graag snel over het geld kunnen beschikken en het liefst tegen een zo'n laag mogelijke rente. Er zijn op de markt een aantal soorten leningen beschikbaar die elk zijn eigen voorwaarden hebben om een zo'n breed mogelijk publiek te kunnen dienen.

Allereerst wil ik even duidelijk maken dat geld lenen nooit goedkoop is, want er komt altijd rente bij kijken en zoals de bekende slogan zegt: “geld lenen kost geld”. Ik denk dat iedereen deze slogan wel kent dus dat moet niet onbekend voor je zijn.

Tegenwoordig bieden geldverstrekkers ontzettend goede en snelle service wat betreft snel geld lenen, omdat de vraag naar leningen heel groot is en de concurrentie in deze markt is moordend.

Wie geld leent betaalt rente, zo is het nou eenmaal. Per geldverstrekker, maar ook per lening kunnen de verschillen groot zijn dus het is raadzaam dat je eerst een aantal geldverstrekkers vergelijkt met elkaar. Leningen die zeer populair zijn zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening.

Een doorlopend krediet is een zeer flexibele lening waarbij je geld kunt opnemen tot een door jou gestelde kredietlimiet wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je ook aflossen wanneer jij wilt. Dit kan ontzettend handig zijn wanneer je van tevoren nog niet precies weet wanneer en hoeveel geld je nodig hebt. De rente en de looptijd zijn variabel.

De persoonlijke lening is een eigenlijk het tegenovergestelde van een doorlopend krediet, want hierbij stel je van tevoren alles precies vast. De rente en de looptijd staan vast en ook het te lenen bedrag staat vast.

Voor de kleinere bedragen zou je een minilening kunnen afsluiten. Dit is een lening tot maximaal 750 euro met een korte looptijd oplopend tot maximaal een maand.

Voor meer uitgebreidere informatie kun je even een kijkje nemen op de website http://snelgeldlenenonline.org en kun je alles op je gemak lezen. Tevens vind je op de website per type lening de beste aanbieders die je zelf makkelijk met elkaar kunt vergelijken.Over de Auteur

Webmaster

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo