FB pix Snel geld lenen - Artikelpost

Snel geld lenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 945 | Aantal woorden: 341 | Datum: | 0 commentaar

Wat moet je doen als je net niet rondkomt of je wilt iets kopen maar komt een klein bedrag tekort. Dan kun je een aantal dingen doen. Je kan niks doen en wachten totdat je weer geld hebt of je kan snel geld lenen in de vorm van een flitskrediet. Een lening van honderd tot vijfhonderd euro wordt een minilening of flitskrediet genoemd. Dit soort leningen hebben de afgelopen jaren een enorme vogelvlucht genomen in populariteit. Iedereen kan weleens een extraatje gebruiken en als jij weet dat je dit ook weer netjes op tijd kan terug betalen is er niks aan de hand.

snel geld nodig

Het lenen van een paar honderd euro is vrij gemakelijk en daardoor ook zo enorm populair. De kosten voor het afsluiten van een minilening zijn meestal ook vrij laag hooguit een paar tientjes. Dit veranderd natuurlijk als je het gestelde betalingstermijn overschrijdt. Maar dit kan makkelijk voorkomen worden door niet te lenen als je weet dat je het niet binnen het vastgestelde termijn kan terug betalen.

De goedkoopste leenvorm is uiteraard de particuliere lening waarbij je het geld niet leent van een kredietverstrekker maar van je familie of je vrienden. Hierbij moeten je vrienden of familieleden wel het bedrag hebben dat jij wilt lenen. Als het om een klein bedrag gaat is het waarschijnlijker dat je het geld krijgt. De voorwaarden bij een particuliere lening bepaal je samen met je vriend of het familielid van wie je het geld leent. Doordat je de voorwaarden samen opstelt kan dit heel gunstig voor jou uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan een hele lage of zelfs geen rente, maar ook het terugbetalingstermijn kan samen in jou voordeel worden bepaald.

 Over de Auteur

 

Jan-Verheij

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo