snel online geld verdienen - Artikel Post - Artikel Marketing

snel online geld verdienen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: snelonlinegeldverdienen
Gezien: 438 | Aantal woorden: 566 | Datum: Mon, 1 Apr 2013 | 0 commentaar

Wat er steeds meer gebeurt in Nederland is dat er steeds meer mensen zijn die niet kunnen rond komen van het salaris die zij elke maand gestort krijgen. De economie van Nederland gaat niet bepaald lekker. We blijven maar bezuinigen en dat kost de modaal verdiener van Nederland de kop. Als je het nieuws volgt met de burgeroorlog in Syrië, zullen we om te voorkomen dat de EU en de euro naar zijn moer gaat, weer de begroting moeten gaat aanpassen en nog meer gaan bezuinigen. Ja lekker. Alsof we nu al niet genoeg in de problemen zitten. Ik heb zelf een iets boven modaal inkomen, maar hoopte soms dat ik een uitkering had.Dit omdat je dan allerlei voorzieningen hebt waar wij hard werkende mensen met een modaal inkomen toch elke keer weer dat potje zitten te spekken. Vind het niet erg, maar die hulp is niet wederzijds. En die hulp komt ook niet van de staat. Nee, wij worden weer in onze portemonnee gejaagd. Er zijn manieren om aan een extra inkomen te komen. Ja. Ook jij kunt snel online geld verdienen (video).

Kijk het probleem zit zo. En dit is dus wat ik vind. Alle kamer leden en dus ook onze minister president verdienen bakken met geld. Leden van de Tweede Kamer ontvangen maandelijks een bruto vergoeding van € 7.311,56, plus 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering (2012: 8,3%), onkostenvergoeding en pensioen. Het bruto jaarloon over 2012 (inclusief vakantietoeslag bonus, december bonus) is € 114,795.13 . Fractievoorzitters ontvangen een extra vergoeding van 1% over hun bruto salaris, plus 0,3% voor elk lid van hun fractie. Samsons totale vergoeding komt daarmee op € 112.244,13 (exclusief onbekende neveninkomsten uit nevenfuncties). Ja en dit zijn cijfers uit 2013. En laat het nou net zo zijn dat in de kamer de inkomens met soms wel een enkel tiental percentages omhoog gaan. Volgens mij was de top ooit 30%. En de onze van de burgers worden of bevroren os alleen de inflatie van 1.9%. Eerlijk NEE dus. Voelen de kamer leden ook de bezuinigingen ??? Mijn antwoord daarop is nee.Stel ik verdien € 2600.00 bruto per maand en er word 10% bezuinigd dan moet ik nog rond komen van      € 2600 - € 260  = € 2340  die €260 bezuiniging is voor de burger veel. Voorbeeld kamer leden € 7311 - € 731 = € 6580 .. Dus nog € 6580 om van te leven. Kan ik meer als twee maanden goed van leven hoor. Dus onze kamer leden voelen de bezuinigingen niet. Dus toch maar weer kijken naar de mogelijkheden om snel online geld verdienen (video) te realiseren. Hoe gaan we dat doen. Welke stappen gaan we nemen om uit de recensie te komen. Met een kleine investering financiële zekerheid door eigenlijk weinig te doen. Het kan allemaal. Ik heb het ook gedaan en verdien hierdoor met mijn eigen salaris toch wel bijna net zoveel als de tweede kamer leden. Kijk naar mijn video en gewoon doen.Over de Auteur

Hey daar . Ik ben een man die financiel helemaal in de grond was geboord . Heb dankzij Tom & eduards een manier geleerd hoe ik dus nu door weinig te doen flik wat extra kan verdienen in de maand .

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo