FB pix Studenten Lening - Artikelpost

Studenten Lening

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1101 | Aantal woorden: 297 | Datum: | 0 commentaar

De minilening is door de jaren heen steeds meer populair geworden bij studenten. Wij staan daar overigens niet raar van op te kijken. Het is namelijk totaal niet moeilijk om zo’n lening af te sluiten en je kunt het geld al binnen een dag in je handen hebben! Heb je in toekomst weer geld nodig dan is een sms’je al voldoende. Ideaal voor studenten dus.

Wel dien je als consument er altijd wat rekening mee te houden dat aan een minilening ook minpunten heeft. Een roos heeft namelijk ook doornen, dus alles heeft zijn prijs.

De aflossingperiode is zeer kort. Als je te laat bent betaal je een extreem hoge rente. Als dat niet lukt dan heb je echt een groot probleem. Aanbieders van minileningen hebben veel ervaring met wanbetalers en hebben geen geduld zoals de reguliere banken dat vaak wel hebben.

Ze zullen er geen moment over twijfelen om zware incasso maatregelen te nemen om hun geld terug te krijgen. Sluit geen minilening af met de gedachte het komt wel goed of ik zie wel hoe ik kan aflossen.

We schrijven dit niet om je de stuipen op het lijf te jagen. Maar met de bedoeling om je er van bewust van te maken om verantwoord te lenen. Als je weet waar je mee bezig bent dan is er ook geen probleem om een mini lening als student af te sluiten. De inkomsten van studiefinanciering worden overigens al door een aantal minilening verstrekkers als inkomsten gezien.Over de Auteur

Jacques is in zijn dagelijks leven veel bezig met financieringen en vastgoed. Wil je meer weten over lenen ondanks een BKR codering of over geld lenen in het algemeen, kijk dan op de interessante sites in de links.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo