Studentenkorting - Artikel Post - Artikel Marketing

Studentenkorting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 294 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

Studenten hebben vaak niet veel te besteden en moeten vaak met een zeer klein inkomen rondkomen. Om dit toch allemaal te kunnen betalen zullen veel studenten op zoek gaan naar leuke aanbiedingen zodat ze toch volwaardig dagje uit kunnen gaan zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Gelukkig hoeven studenten niet altijd ver te zoeken, studentenkorting is een zeer bekend begrip in Nederland en wordt op zeer veel plekken standaard aangeboden. Of je nu voordelig uit eten wilt gaan of een lekker dagje weg er is vaak wel iets te vinden.

Verschillende studentenplatforms in Nederland helpen deze studenten bij het vinden van de beste studentenkortingen voor deze studenten. Door in gesprek te gaan met bedrijven wordt er vaak gekeken hoe ze deze bedrijven kunnen helpen bij het vullen van de zaak in ruil voor scherpe tarieven en kortingen voor de studenten. Op deze manier kan men vaak de geboden diensten voor meer dan 50 procent korting verkopen zonder dat er verlies wordt geleden door een van de partijen. Het grootste voordeel voor de student is natuurlijk een voordelig deal, voor de bedrijven een goed gevulde zaak.

De reden dat veel bedrijven akkoord gaan met het geven van studentenkorting is het aantrekken van een toekomstige zeer interessante markt. Deze studenten zijn binnen enkele jaren afgesturdeerd en zullen een bovengemiddeld inkomen hebben wat ze kunnen besteden aan avondjes uit en dagjes weg. Wanneer deze studenten zich verbonden voelen aan een bepaald merk zullen ze sneller geneigd zijn hier later terug te komen. Op deze manier kan men aan simpele klantbinding doen zonder dat het ze veel geld kost. Door de studentenkorting alleen op bepaalde dagen aan te bieden kan men er met deze maatregel makkelijk voor zorgen dat de planning op de rustige momenten juist vol raakt. 

Studentenkorting wordt meestal gegeven in horeca gelegenheden, musea, wellness centra en bij online cursussen. Zoek je bijvoorbeeld goedkoop sushi in Rotterdam dan kan je als student vaak hele leuke deals vinden waar je terecht kan. Ga dus nooit zomaar uit eten zonder eerst te checken of ze korting aanbieden, tenzij je weet dat het echt heel lekker is!Over de Auteur

AmigoAmigo is een online studentenplatform waar meer dan 150.000 studenten zich bij hebben aangesloten. Elke dag ontvangen deze studenten de beste deals en kortingen zodat ze voordelig de studententijd kunnen doorkomen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[255 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo