Succesvolle zelstandige ondernemers - Artikel Post - Artikel Marketing

Succesvolle zelstandige ondernemers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 454 | Aantal woorden: 586 | Datum: | 0 commentaar

We willen natuurlijk allemaal succesvol zijn. Veel ambitieuze zelstandige ondernemers zonder personeel denken hier veel over na. Uit alle hoeken klinken natuurlijk wel geluiden over hoe dat voor elkaar te krijgen is. Administratie Amsterdam stil bij een aantal punten.

 

One of a kind

Zo is het belangrijk om een product te hebben dat uniek is. Betekent dat dan ook dat het een geheel nieuw product moet zijn? Eigenlijk niet. Het kan ook gaan om een nieuwe variant van een al bestaand product, of een nieuwe presentatie er van, een nieuwe invalshoek. Veel mensen willen bijvoorbeeld een product dat "echt" is of "puur". Steekwoorden als "authentiek" vallen ook dikwijls. Als u een product op de markt weet te brengen dat zich van andere soortgelijke producten op deze punten weet te onderscheiden is de kans groot dat uw product het goed zal doen.

 

Gedreven

Je moet er natuurlijk wel van houden. Het moet je wat doen, je moet achter je product staan. Als je een bepaald product in de markt zet omdat je denkt dat het kan werken en je er alleen maar snel mee kan groeien als bedrijf is dat eigenlijk niet voldoende meer. Je moet met enig enthousiastme over je product kunnen vertellen. Dat wordt natuurlijk meer naarmate je er meer mee bezig bent, maar het moet je toch ook al een beetje raken van het begin af aan. Anders is het ook moeilijk vol te houden als je niet zelf al de meerwaarde er van inziet en niet gelooft in het potentieel.

 

Doe het niet alleen

Ondernemen is een avontuur, maar u hoeft niet de enige held van uw verhaal te zijn. Ga op zoek naar partijen waar u mee samen kunt werken en waar u sneller goed op weg mee kunt komen. Ga te rade bij experts, bijvoorbeeld over uw boekhouding. Denk bovendien goed na ver wat u precies gaat doen. Zorg er voor dat u alle radartjes van het uurwerk al heeft uitgedacht zodat straks niet opeens de productie stokt omdat de keten blijkt te falen. Nog een goede vraag waar u aan kunt denken: bent u werkelijk de eerste die dit doet? Misshien is iemand u wel al voor geweest en blijkt uw inzet straks voor niets te zijn.

 

Denk goed over al deze zaken na en ga dan met volle moed van start! Wilt u meer advies, bijvoorbeeld over hoe u dit financieel gaat aanpakken, neem dan contact op met administratie Amsterdam.Over de Auteur

Administratie Amsterdam geeft veel adviezen voor startende ondernemers over hoe zij het beste hun bedrijf kunnen inrichten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo