Tips bij letselschade - Artikelpost

Tips bij letselschade

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 994 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval waar u zelf niet verantwoordelijk voor bent, kunnen daar veel kosten bij komen kijken. Om die kosten te dekken kunt u een letselschadevergoeding claimen bij de andere partij. Wij zetten hier wat tips voor u op een rijtje.

Lichamelijke klachten

Als u na het ongeval lichamelijke klachten ervaart, ga dan zo snel mogelijk naar de huisarts of specialist. Zij kunnen vaststellen of de klachten door het ongeluk zijn veroorzaakt. Noteer daarnaast voor uzelf de dingen die u opvallen aan uw gezondheid, dit kan zowel lichamelijk als psychisch zijn. Vraag dit ook na bij de mensen om u heen. Er zijn soms namelijk veranderingen die anderen wel zien, maar u zelf niet zo snel merkt.

Bewijs

Verder is het belangrijk zoveel mogelijk bewijs te verzamelen.  Dit kan door foto’s te maken van bijvoorbeeld de locatie of de schade. Ook moet u zoveel mogelijk getuigen proberen te vinden. Als er getuigen zijn kunt u van hen de contactgegevens noteren, zodat u indien nodig altijd later nog contact op kan nemen.

Overzicht kosten

Houd daarnaast alle kosten die u maakt consequent en overzichtelijk bij, bewaar alle bonnetjes. Ook de wat minder voor de hand liggende kosten kunt u hierin opnemen. Bijvoorbeeld kosten voor een maaltijd in het ziekenhuis, de tuinman die de tuin verzorgt nu u dat zelf niet kan en reiskosten. Al met al kan dat bedrag namelijk ook behoorlijk gaan oplopen. U kunt beter achteraf kosten schrappen dan ze later toevoegen. Wees dus niet te kieskeurig in het noteren van gemaakte kosten.

Letselschadeadvocaat

Wanneer u er niet samen met de andere partij uitkomt, kan het tot een rechtszaak komen. In dat geval kunt u een letselschadeadvocaat inschakelen. Deze advocaat kan u vertegenwoordigen tegenover de rechter en is gespecialiseerd in letselschadevergoedingen.

 

Heeft u hulp nodig bij het krijgen van een vergoeding voor letselschade in Gouda of in die regio? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten.Over de Auteur

De hoogte van de vergoeding voor de lichamelijke of psychische letselschade die u heeft opgelopen, hangt af van de aard en ernst van de letselschade. Wij kunnen u in de regio Gouda helpen zodat u datgene krijgt waar u recht op heeft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Letselschade
Letselschade

€ 17,50
Toon product

Van smart naar geld
Van smart naar geld

€ 37,50
Toon product

LSA-reeks 27 - Hoe heurt het eigenlijk?
LSA-reeks 27 - Hoe heurt het eigenlijk?

€ 29,05
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo