FB pix Tips om snel meer geld te verdienen - Artikelpost

Tips om snel meer geld te verdienen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2702 | Aantal woorden: 931 | Datum: | 0 commentaar

Geldnood. Bijzonder vervelend. Wat nu? Hoe kom ik snel aan geld?

Te weinig geld kan voor een hoop stress en problemen zorgen.
Denk bijvoorbeeld aan incassobureau’s die herinneringen, aanmaningen en dreigbrieven sturen. Je hebt dus snel meer geld nodig en in dit artikel geef ik je graag wat tips om snel meer geld te verdienen.

Verkoop direct zoveel mogelijk spullen

Kijk wat je nog thuis hebt liggen en laat het snel geld voor je verdienen.
Oude schoenen, sportschoenen, broeken, kleding, boeken, alles kan wat geld opleveren. Ga naar gratis online advertentiesites en plaats zoveel mogelijk spullen in de verkoop. Uitgebreide omschrijving erbij, zodat het beter via Google te vinden is.

Gebruik ook twitter en je vriendennetwerken om de aandacht te trekken. Verkoop alles wat je nog hebt liggen, want het kan echt geld opleveren. Verkoop spullen aan je vrienden. Die willen vast wat overkopen. Boekhandels kopen oude boeken in.

(tip: geld verdienen via internet kan een blijvend inkomen opleveren waar je niet zo hard voor hoeft te werken dan de meeste mensen doen. Op het geld verdienen via internet forum vind je meer dan 2000 berichten over geld verdienen en een heleboel behulpzame leden)

Werken is de beste manier om snel meer geld te verdienen?

Een goede manier, misschien wel de beste manier om snel meer geld te verdienen is werken. Dat is wat iedereen doet!

Mensen werken graag, omdat ze weten dat het geld oplevert. Dat is ook wat jij zou moeten doen. Snel aan werk komen is niet moeilijk; ga naar een uitzendbureau zoals studentenwerk en vertel ze dat je alles, echt alles aanneemt. Gegarandeerd dat als je een opdracht krijgt, dit vrij snel geld oplevert.

Let op: je hoeft niet jong of student te zijn om via Studentenwerk geld te verdienen. Iedereen kan op gesprek komen en klussen gaan uitvoeren. De uitbetalingen volgen gemiddeld 1-2 weken later. Soms sneller, soms wat later. 

Zoek op allerlei mogelijke manieren (brainstorm) naar plekken waar je kan werken, want dit is een effectieve tip om snel meer geld bijverdienen mogelijk te maken.
Extra werken werkt gegarandeerd.

Doe eens gek: doe klusjes voor andere mensen

Als je het aandurft om mensen overal aan te spreken om te vragen of je hun ergens mee kan helpen, zijn ze waarschijnlijk bereid om daarvoor een vergoeding te betalen.

Zie het als de volwassen versie van heitje voor karweitje. Durf jij jezelf als helper aan te bieden? Er zijn overal mensen in jouw omgeving te vinden die wel wat hulp kunnen gebruiken. En dat kan van alles zijn!

Stel jezelf ter beschikking en vraag een redelijke financiële vergoeding voor het gedane werk. Mensen zullen je dankbaar zijn en er graag wat voor betalen. Voorbeeld: op zo'n dag dat de treinen niet rijden op Utrecht Centraal, willen mensen maar één ding: zo snel mogelijk naar huis.

Als jij bereid bent om een groep mensen in een auto te lokken en veilig thuis te brengen, weet je zeker dat het geld gaat opleveren. Mensen blij, jij blij, NS blij. Iedereen blij. Denk slim na; er zijn altijd wel manieren om geld te verdienen. Het geld is om je heen. Je moet altijd manieren vinden om wat geld te pakken te krijgen!

3 tips om snel aan geld te komen: verkoop zoveel mogelijk spullen, doe klusjes voor andere mensen, maar wat hoogstwaarschijnlijk de beste manier is om vlug meer geld te krijgen is werken.

Werken, werken, werken en doe er 24 uur per dag, 7 dagen per week alles aan om
snel werk te vinden. Een uitzendbureau kan wellicht snel werk bieden. Ook in de Amsterdam RAI zijn er vaak mensen nodig voor grote beurzen. Er is áltijd werk. Altijd. 

Op de website van goeievraag vind je nog meer tips om snel aan geld te komen (51 antwoorden op deze vraag).

Extra tip: Regel je schulden

Het beste wat je kan doen om niet nog meer in de put te geraken is de geldnood bestrijden/verlichten door contact op te nemen (mailen, bellen, brieven sturen) met/naar alle schuldeisers. Leg je situatie voor en geef door wat je plan van aanpak is. Blijf altijd, maar dan ook altijd in contact met incassobureau’s als je in de geldproblemen zit, zodat de problemen niet nog meer uit de hand lopen.

En nu aan de slag!

Over de Auteur

Patrick Phaens is een Moderator van het Geld verdienen op internet forum. Een forum met ruim 2000 berichten over online geld verdienen en internet marketing.

Naast deze activiteit is hij een oudere student en werkt hij als consultant bij een Online Marketing Bureau.

Patrick doet ook het opzetten van websites. En dat levert geld op.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo