FB pix Transparantie is zaken doen - Artikelpost

Transparantie is zaken doen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1573 | Aantal woorden: 322 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig valt er steeds meer op internet aan informatie te vinden. Hierdoor worden consumenten steeds slimmer en worden bedrijven gedwongen om steeds meer transparantie te bieden. Immers resulteert het niet doen hiervan in slechte word-of-mouth en dit is ook weer makkelijk te herleiden op het internet.

Niet voor niks dat steeds meer ondernemers ook actief worden op Social Media gebied, maar ook staat het internet andere vormen van extra transparantie toe om te bieden richting de klant. Zo heeft bijvoorbeeld de Spaanse bank positief in het nieuws gestaan omdat het een bank is die staat voor transparantie. En transparantie is nu eenmaal nodig.

Zeker op financieel gebied hebben mensen vaak vragen. Er zijn veel moeilijke begrippen en constructies om met geld om te gaan. Of dit nu met sparen of met lenen heeft te maken, het blijft erg lastig. Gelukkig valt er dan op internet steeds makkelijker informatie in normale taal geschreven terug te vinden die het gemakkelijker maken te begrijpen.

Ook vergelijkingsites voor dit soort zaken bieden een oplossing om sneller in te zien wat goedkoper is. Op basis van een aantal criteria valt dit terug te vinden. Minder transparant is dan waar deze vergelijkingsites haar geld mee verdienen, want dit is lang niet altijd de advertenties aan de zijkant van de website.

Hoe dan ook, transparantie bieden is zaken doen. Vandaar dat wij bij Ribank Direct dan bijvoorbeeld ook graag inzichtelijk willen maken aan de klant hoeveel zij of hij kan lenen. En dit valt gemakkelijk, snel op te vragen op de website.

 Over de Auteur

Thijs Nieuwdorp is financieel consultant bij Ribank Direct. Bij Ribank Direct proberen wij lenen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij bieden o.a. doorlopend krediet aan als veelgebruikte lening.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo