Uw archief vernietigen? Kies voor een betrouwbare partner voor archiefvernietiging - Artikelpost

Uw archief vernietigen? Kies voor een betrouwbare partner voor archiefvernietiging

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 402 | Aantal woorden: 591 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer uw archiefstukken geen waarde meer hebben voor u of uw bedrijf dan kunt u uw archief vernietigen. Ondanks het feit dat uw te vernietigen archief voor u geen waarde meer heeft, wilt u niet dat uw oude archief in verkeerde handen komt.

Archiefvernietiging uitbesteden: Eén zorg minder
Wanneer u uw archiefvernietiging uitbesteedt aan Meta Archiefbewaarneming kunt u zich volledig richten op uw kerntaken. Wij zorgen er voor dat uw archief op een veilige en secure wijze wordt vernietigd. Zo hoeft u dus niet uw eigen personeel te gebruiken voor deze vaak tijdrovende klus. Bovendien moet er nog gecontroleerd worden of uw archiefstukken wel volledig zijn vernietiging en niet meer toegankelijk zijn voor mensen of instanties die niets met uw gegevens te maken hebben. Archiefvernietiging door Meta Archiefbewaarneming geeft u deze garantie. U hoeft zich dus niet meer druk te maken over de correcte vernietiging van uw oude archiefstukken.

Uitbesteden archiefvernietiging vaak goedkoper dan gedacht
De ervaring is dat de kosten voor het uitbesteden van archiefvernietiging vaak lager uitvallen dan de verwachting. Zeker als er wordt gekeken naar het investering in tijd en moeite wanneer de vernietiging van uw archief intern wordt uitgevoerd blijkt vaak dat het uitbesteden hiervan aantrekkelijk is. Dit komt door de besparing van kostbare tijd van uw eigen personeel. U weet waarschijnlijk als geen ander dat tijd geld is. Wanneer er gekozen wordt door archiefvernietiging door Meta Archiefbewaarneming dan kunt u er van op aan dat uw archief zorgvuldig wordt vernietigd.

Volledig archiefvernietiging uitbesteden
U wilt zich liever met uw kerntaken bezighouden dan met het vernietigen van uw archief. Om dit mogelijk te maken beschikt Meta archiefbewaarneming over een speciaal archief transport voor het veilig transporteren van uw vertrouwelijke stukken. Dit archieftransport zorgt er voor dat uw archiefstukken veilig aankomen bij onze archiefvernietiging.

Innoverende dienstverlening
Bij Meta Archiefbewaarneming wordt momenteel gewerkt aan een innovatie op het gebied van archiefvernietiging. Er is echter gekozen om op dit moment hier nog niet dieper op in te gaan. Zodra er meer bekend is over deze nieuwe methode van archiefvernietiging zal informatie hierover uiteraard terug te vinden zijn op artikelpost.nl

Over de Auteur

De auteur is publicist voor artikelen over de archiefbeheerbranche. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo