FB pix Download de gratis hypotheekgids 2012 - Artikelpost

Download de gratis hypotheekgids 2012

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1169 | Aantal woorden: 367 | Datum: | 0 commentaar

In de gratis hypotheekgids 2012 blikt Hypotheek-rentetarieven.nl vooruit op de belangrijkste hypotheek-ontwikkelingen van het nieuwe jaar. In deze serie artikelen bespreken we onze verwachting voor 2012 wat betreft de hypotheekrenteaftrek, NHG-hypotheek, de woningmarkt, de rente en de hypotheekmarkt.

 

  • Aan het einde van het vorige jaar is de discussie over de hypotheekrenteaftrek aangewakkerd. De vraag of dit populaire belastingvoordeel moet worden gewijzigd kent vele voor en tegenstanders. Het kabinet is duidelijk in 2012 wijzigt er niet aan de hypotheekrenteaftrek. De vraag is of het kabinet haar belofte kan houden.
  • Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) biedt u extra bescherming en een aantrekkelijke rentekorting. In 2012 wijzigen de kosten en de voorwaarden voor een NHG-hypotheek. In het dossier staan alle wijzigingen op een rijtje.
  • 2011 was een slecht jaar voor de woningmarkt. Zowel de huizenprijs als het aantal verkochte woningen daalden. Voor 2012 wordt geen herstel van de woningmarkt verwacht. 
  • De hypotheekrente is al enkele jaren historisch laag. Hier komt in het nieuwe jaar verandering in. De verwachting is namelijk dat de hypotheekrente in 2012 gaat stijgen.
  • Volgens kenner wordt het aflossen van de hypotheek de trend van 2012. Aflossen is  interessant als u zo de maandlasten kunt verlagen. Aflossen kan echter ook noodzakelijk zijn als u daarmee betalingsproblemen kunt voorkomen. 
  • De hypotheekmarkt gaat zich in 2012 als volgt ontwikkelen. De concurrentiestrijd tussen de hypotheekaanbieders zal minder fel zijn. De hypotheekproducten zullen klantgerichter worden en de focus meer op veiligheid. 

 

Download de gratis hypotheekgids 2012 op Hypotheek-rentetarieven.nl

 

 Over de Auteur

Op zoek naar de laagste hypotheekrentes? Hypotheek-rentetarieven.nl verzamelt de rentepercentages van alle hypotheekverstrekkers en zet deze voor u op een rijtje in het hypotheekrente overzicht. Ook houden we u op de hoogte van de belangrijkste hypotheekontwikkelingen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo