FB pix Vaste lasten vergelijken - Artikelpost

Vaste lasten vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1104 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

Vaste lasten komen elke maand weer terug. Het is vaak een behoorlijke kostenpost. Je hebt het nodig, dus je betaald. Maar je kunt ook flink besparen op je vaste lasten zoals je energiecontract en het internet, bellen en televisie-abonnement. Door elk jaar deze vaste lasten te vergelijken op een onafhankelijke vergelijker kun je wel tot 600 euro per jaar besparen.

Internet, bellen en televisie, enkele tips om hierop te besparen
- Sluit via www.Overstappen.nl een internet bellen tv pakket af, hierdoor ontvang je vaak korting van de provider. Doordat er meer producten door één klant wordt afgenomen, kan een provider de diensten goedkoper afnemen. Je bespaart op deze manier dankzij de korting, maar je hebt ook minder administratie omdat verschillende diensten in één keer betaald worden.
- De snelheid van internet is belangrijk. Maar let erop dat je niet altijd de snelste verbinding hoeft te nemen. Afhankelijk van je verbruik en verbinding (en woonadres) kun je het abonnement kiezen die bij je past.

Verschillen in aansluiting

- ADSL is een verbinding die via de telefoonkabel tot stand komt. Je hebt dus een telefoonaansluiting nodig. ADSL is vaak het goedkoopst, maar ook het minst snel met internetsnelheden tot 100 Mbps. De snelheid kan niet altijd behaald worden omdat de afstand naar de centrale een rol speelt. Hoe verder van de centrale, hoe langzamer de verbinding zal zijn.
- Kabel is een verbinding die via de televisiekabel tot stand komt. Je bent verplicht een TV-abonnement af te sluiten als je internet via de kabel wilt hebben. De snelheid is tot 200 Mbps.
- Glasvezel is een verbinding die via een glasvezelkabel tot stand komt. De snelheid is erg hoog tot 500 Mbps. Nog lang niet overal zijn glasvezelkabels aangelegd in Nederland. Je bent dus afhankelijk van waar je woont of je kunt kiezen voor glasvezelinternet.

Besparen op energiekosten
Er zijn natuurlijk wat tips om te besparen zoals:
- Lichten niet onnodig laten branden en gebruik te maken van LED-lampen.
- De verwarming wat lager zetten.
- Stekkers van apparaten die niet aan staan eruit halen, zodat ze ook niet per ongeluk in de stand-by stand staan.
- Je huis tochtvrij maken door bijvoorbeeld een tochtstrip te plaatsen.


Het meeste geld op de energierekening kun je echter besparen door energie te vergelijken met een energievergelijker als EasySwitch.nl. Met overstappen van energieleverancier kan je tot wel 400 euro per jaar besparen als particulier! Op die website vind je onafhankelijk alle producten en leveranciers, kun je direct overstappen en kan je beginnen met besparen. Ook als bedrijf kan je gemakkelijk veel geld besparen op de energie die verbruikt wordt. Hiervoor kan je op EasySwitch.nl - zakelijke energie terecht. Lagere kosten betekent een hogere winst!

Over de Auteur

Energiepartners, zoals de naam al zegt geïnteresseerd in energie en alles wat daarbij komt kijken! Doe mijn best om niemand teveel voor hun energierekening te laten betalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo