FB pix Vergelijk je zorgverzekering voor 2012 - Artikelpost

Vergelijk je zorgverzekering voor 2012

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1149 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

 

Over een paar maanden is het weer zo ver jij mag een keuze maken of je van verzekeraar wilt wisselen of dat je bij de zelfde blijft.

De reclames zullen je om de oren vliegen verzekeraars zullen met spotjes je over proberen te halen om bij hen te komen. Terecht! Het loont namelijk als jij je zorgverzekering voor 2012 gaat vergelijken.

Het zal je niet verrast hebben dat de premies voor het aankomende jaar zijn gaan stijgen. DSW heeft al de basispremie bekent gemaakt deze is 102,50 euro. Naast dat de basispremie hoger is betaal je ook meer eigen risico deze was 170 euro en wordt nu waarschijnlijk 220 euro.

Was dat het? Helaas niet het basispakket wordt ook meer uitgekleed, je betaalt meer premie en krijgt er minder voor terug.

Er is een oplossing
Je kunt nu gaan balen en het over je heen laten komen en zonder pardon die tientallen of soms wel honderden euro’s laten liggen. Omdat je denkt dat het toch niet uitmaakt om van verzekeraar over te stappen.

Of je denkt misschien maar das zo’n gedoe dat overstappen, daar heb ik echt geen zin in. Dat is best te begrijpen, maar weegt het geld dat jij overhoudt niet meer op dan de ‘last’ van 15 minuten? Als jij op je werk 120 euro kan verdienen wanneer je morgen een kwartiertje langer blijft  zou je dat weigeren?

Je hebt tot eind december om je zorgverzekering op te zeggen en dan kan je tot eind januari bekijken bij welke zorgverzekering je wilt zitten.

Wanneer jij je zorgverzekering voor 2012 wilt vergelijken, bekijk goed wat je situatie is. Welke kosten verwacht jij te maken en welke niet? Krijg je een kind? Of is de kans groot dat één van je kinderen een beugel krijgt. Heb je regelmatig een sportblesure etc. dan is een goede dekking erg zinvol.

Het kan ook zijn dat je erg ‘clean’ bent, je draagt geen bril of lenzen en je tanden zijn ook in orde.

Als je verder ook geen lichamelijke klachten hebt, dan hoef jij je alleen maar te verzekeren voor omstandigheden waar je onverwachts veel kosten voor moet maken. Je kunt al die extra’s achterwegen laten, het is zonde om je voor dingen te verzekeren waar je geen gebruik van zult maken.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo