verzekering - Artikelpost

verzekering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 758 | Aantal woorden: 1297 | Datum: | 0 commentaar

Ziektekostenverzekering voor senioren op het Net

Wanneer een goede vriend van mij vroeg waar hij zou kunnen informatie over medische verzekering te krijgen voor zijn out-of-state, bejaarde moeder, vertelde ik hem op het internet te proberen.

goedkoop verzekerd

Meldde hij zich weer tegen mij over een week later, in wanhoop: "Ik geef op, ik ben te verward." Hij had op een overweldigende project met zijn moeder, een weduwe, woonachtig in een andere staat. Als enige kind, en na de plotselinge dood van zijn vader, het was zijn verantwoordelijkheid om de zorg voor zijn moeder.

In deze wereld van de technologie, is de familie-eenheid vaak wonen in verschillende geografische gebieden en de familie leden zijn meestal vrij betrokken bij hun eigen leven, carrière en gezin. Bovendien, als beide ouders in leven zijn, vaak een of beide ouders zijn vrij onafhankelijk zijn en vereisen geen veel hulp. Naarmate de tijd op de dingen, natuurlijk, verandering, en soms veranderen heel plotseling. Er kan een crisis zijn, met betrekking tot de gezondheidszorg behoeften van een of beide bejaarde ouders.

Met onze baby-boomers met dit probleem in steeds grotere aantallen, en met de informatie snelweg in volle bloei, is er een duidelijke behoefte voor de planning.

Het beschermen van uw ouders de activa en gezondheid is een groot en intimiderend onderneming, die een enorme hoeveelheid van het onderwijs en de praktische toepassing vereist. Onze senioren te maken met veel verschillende verantwoordelijkheden bij het bereiken van 65 jaar. Om maar een paar te noemen: Estate planning, belastingen, Medicare, sociale zekerheid, testamenten, verzekeringen, en diverse andere juridische en financiële zaken. Al deze verschillende gebieden vereisen expertise van accountants, advocaten, estate planners, verzekeringsagenten, huis makelaars, financieel adviseurs, en anderen.

Het internet is een goed uitgangspunt voor de meeste mensen om middelen te vinden voor vragen en oplossingen voor uw problemen. Er is echter geen vervanging voor goede solide intelligente advies van een deskundige.

Twintig jaar geleden werd verzekering voor ouderen verkocht door "senior verzekering specialisten", met slechts een handvol bedrijven in elke staat. De programma's waren meestal Medi-gap of Medicare aanvullende beleid, waarin de kosten niet gedekt door Medicare, met inbegrip van het ziekenhuis en arts eigen risico's, duurzaam medische apparatuur, en niet-goedgekeurde Medicare kosten gedekt. Ironisch deze specialisten niet verkopen veel van de verpleging het beleid, ook al Medicare een landelijk gemiddelde van minder dan 2% van deze kosten betaald. Met de komst van "financiële en estate planning" en nog veel meer verzekeraars deze markt betreden en een meer brede en gevarieerde assortiment beschikbaar kwam aan agenten, makelaars, planners, en senioren.

Een deel van deze nieuwe diversificatie was de "thuiszorg plan", verkocht door zelf, en in samenwerking met senior ziektekostenverzekering producten. De aantrekkingskracht van de "home gezondheidszorg beleid" was dat een senior kon thuis blijven en nog steeds ontvangen medische en vrijheidsbenemende voordelen, waardoor een persoon om te herstellen in het comfort van hun eigen huis.

Dit was het antwoord op een groot probleem. De laatste plaats een oudere persoon wilde gaan was een "bejaardentehuis" of "rusthuis", of, God verhoede, het 'verpleeghuis'. Het bleek dat senioren nu konden deze nieuwe innovatie vertrouwen zonder zorgen van het moeten verhuizen uit hun huiselijke omgeving in het geval van een gezondheidsprobleem.

Zoals met de meeste dingen, "als het te mooi is om waar te zijn ".... Het huis gezondheidsbeleid is geen uitzondering. Het probleem is, is er niet genoeg dekking voor een langdurige ziekte of recuperatie tijd. Het feit is, de nieuwe trend is in de richting van een "all in one" type faciliteit, waardoor verschillende niveaus van zorg allemaal op een locatie. Met andere woorden, een senior zou kunnen beginnen met weinig of geen gezondheidszorg betreft met een onafhankelijke, minder duur gebied, en ga dan naar een begeleid wonen, of verpleging faciliteit, allemaal binnen dezelfde verbinding.

Een "verpleeghuis" vereist een verpleegster op het terrein 24 uur per dag, begeleid wonen is slechts acht uur. De voordelen van deze zijn van financiële aard. De patiënt of senior is alleen in rekening gebracht op basis van de zorgvuldigheid vereiste niveau gedurende de tijd dat hij of zij is toegelaten tot die faciliteit. Een ander voordeel is het verlicht een heel wat planning, want de zorg wordt geleverd, als dat nodig is. De medische hulp is beschikbaar voor alle inwoners, ongeacht hun huidige gezondheidstoestand.

Sommige mensen krijgen een levenslange pakket, dat hun zorg voor de rest van hun leven omvat, ongeacht hun huidige leeftijd. Het staat ook voor sociale verkooppunten aan een anders ietwat geïsoleerde groep. On-line winkelen diensten zijn uitgegroeid tot een enorme business. Het is zeker hier te blijven en veel verzekeringen worden ingekocht bij Internet citaten en on-line toepassingen.

Er zijn letterlijk honderden duizenden van verzekeringsagenten en makelaars reclame op het internet. De meesten van hen zal direct on-line offertes en zelfs applicaties voor de potentiële verzekerden. Ik ten sterkste afraad een leek de verzekering aanschaffen op deze manier. Een beetje kennis kan gevaarlijk zijn.
met goedkoop verzekerd bent u goed verzekerd.

De federale regering heeft beslist om alle staten door middel van wetgeving, de gestandaardiseerde senior ziektekostenverzekering beleid, die worden beheerst en geregeld door elke staat verzekering afdeling.

Er zijn plannen voor bijna elk niveau van gezondheid. Sommige zijn ontworpen en geprijsd voor een minder dan gezonde individu. Anderen zijn voor een persoon met een minimum aan gezondheidsproblemen. . Het hele concept van de verzekering is om bescherming te bieden voor "onvoorziene" ziekte of letsel, in het bijzonder katastrofisch kosten, die een persoon netto waarde zou vernietigen. Hoe meer kleine uitgaven een persoon wil of kan betalen (zelf verzekeren), hoe lager het tarief. Ik raad deze strategie bij het evalueren van uw verzekering opties.

Een andere overweging bij de herziening van de verschillende verzekeringen is te kijken naar het bedrijf zelf. Hoe lang is het bedrijf de verkoop van dit type van verzekering? Hebben ze veel klachten ingediend bij de lokale afdeling van verzekeringen? Zijn de tarieven stabiel? Is het loonaanspraken op tijd? Service? De meeste agenten praten over de rating. Deze ratings zijn als volgt: A +, A, A-, B +, B, B-, C +, C, C-, of "niet beoordeeld".

Laat u niet misleiden door de waardering alleen. Het is goed om een ​​hoge rating hebben, maar het is veel beter om een ​​bedrijf dat duurzaamheid heeft, stabiliteit, innovatie, service en expertise. Het probleem is dat sommige bedrijven het aangaan van een markt en al snel verlaten zonder uitleg. Dit geeft geen zekerheid voor de verzekeringnemer.

Over de Auteur

Ik schrijf artikelen over allerlei onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo