FB pix VVV cadeaubon inleveren - Artikelpost

VVV cadeaubon inleveren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1025 | Aantal woorden: 362 | Datum: | 0 commentaar

Met cadeaubonnen kun je van alles en nog wat kopen en het is een leuk idee om ’t iemand als cadeau te geven. Maar je kan ’t niet overal gebruiken. Het is misschien beter voor sommige mensen als ze de bonnen kunnen inruilen voor geld. Met dat geld kunnen ze dan de boodschappen doen bij een supermarkt in de buurt die geen bonnen zou accepteren.

Bij de officiële website van de VVV bonnen kun je de bonnen niet inwisselen voor contant geld. Je gaat dan een andere manier moeten zoeken om je bonnen te kunnen ruilen. Gelukkig kun je online plaatsen vinden waar je dat wel kan doen.

Er zijn een tal van wisselkantoren die je bonnen nemen tegen een vergoeding, bijvoorbeeld ruiljecadeaubon.nl en kadobonnenplaza.nl. Meestal nemen ze een commissie dat 10% of meer bedraagt.

Je kunt je bonnen ook aanbieden op websites zoals Marktplaats.nl. Het nadeel hiervan is dat je opgelicht kan worden. Dit kun je vermijden door ervoor te zorgen dat de persoon zelf de bonnen komt ophalen en contant de betaling doet.

Op sites zoals Wisselen.nl kun je je bonnen ook verkopen, maar hier gaan mensen een bod plaatsen op je bonnen. Binnen enkele uren krijg je een vrijblijvend bod en als je tevreden bent ermee kun je de bod gratis versturen of je brengt het persoonlijk naar het kantoor van Wissel.nl. Zij nemen een commissie van 15%.

 

Zoals we al eerder hebben gezien mag inwisselen van VVV cadeaubonnen eigenlijk niet, maar als je geld nodig hebt zijn er wel manieren om, dankzij je bonnen, aan contant geld te komen.Over de Auteur

Laatst had ik een VVV bon aangeschaft als cadeau. Het was me niet duidelijk waar ik deze precies kon inwisselen. Ik heb wat research gedaan. De gevonden informatie heb ik verwerkt in een artikel. Dit artikel wordt exclusief gepubliceerd op artikelpost.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo