Waarom u voor led verlichting moet kiezen - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom u voor led verlichting moet kiezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sjoerd de Groen
Gezien: 469 | Aantal woorden: 449 | Datum: Sun, 15 Dec 2013 | 0 commentaar

Led verlichting heeft talrijke voordelen

Indien u nog niet overtuigd bent van het fenomeen led verlichting, zal dit artikel dit proberen te doen. Met de opsomming van talrijke voordelen zijn er bijna geen argumenten om niet te kiezen voor de led-lamp. Want wie wil nu niet zo min mogelijk betalen aan de energieleverancier? U besteedt uw geld toch liever in andere, leukere dingen?

Led verlichting doet uw energiefactuur dalen

Het allergrootste voordeel is dat uw energiefactuur sterk daalt indien u kiest om alleen nog maar (of toch voor een groot gedeelte) led-lampen in huw woning, bedrijf of winkel heeft. Immers verbruikt een led-lamp heel weinig energie en weet deze de energie op een heel efficiënte manier te gebruiken. In vergelijking met de andere lampen blijft de warmteproductie hierdoor gering en is de lamp een stuk veiliger. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor led-verlichting in ruimtes waar veel kinderen zijn en in de detailhandel.
De led-lampen zijn misschien wel duurder in aankoop, u zult ze minder snel moeten vervangen. Hiervoor kunnen we een korte vergelijking maken. Een hallogeenlamp heeft ca. drieduizend branduren. Daarentegen hebben de meeste led-lampen tot ca. honderdduizend branduren. Duurder in aankoop, uiteraard. Maar drie hallogeenlampen of een ledlamp? Ik weet wat ik zou kiezen…


Een ander voordeel is dat de installatie van led-verlichting weinig ruimte in beslag neemt. Vaak kunt u opteren voor kleine lampjes, maar tegelijkertijd creëren de lampen wel enorm veel licht. Misschien een klein nadeel: indien u het licht evenredig wil verdelen naar alle kanten, heeft u – in tegenstelling tot een hallogeenlamp – wel meer led-lampen nodig. Immers kunnen led-lampen enkel maar naar één richting schijnen. Echter wordt dit kleine nadeel ruimschoots goed gemaakt door de daling van uw energiefactuur.

Lumen led verlichting helpt u

 

Lumen Ledverlichting is een webshop die u helpt bij de aankoop van ledverlichting. Doordat de led-verlichting rechtstreeks vanuit de fabriek wordt besteld, zijn er weinig tussenpersonen en kan Lumen led verlichting u scherpe prijzen geven. Hierdoor valt er eigenlijk niet te concurreren en haalt u niet alleen goedkopere led-verlichting maar ook zeer kwalitatieve led verlichting in huis!

Over de Auteur

SEO tekst over led verlichting

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo