FB pix Wanneer aflossingsvrije hypotheek oversluiten - Artikelpost

Wanneer aflossingsvrije hypotheek oversluiten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 797 | Aantal woorden: 361 | Datum: | 0 commentaar

Het is heel goed mogelijk dat je na een aantal jaar niet meer zo tevreden bent over de aflossingsvrije hypotheek. Als je bijvoorbeeld nu al ziet dat de aflossingsvrije hypotheek ervoor gaat zorgen dat je straks met een restschuld blijft zitten. En nu denkt van dat risico vind ik toch te groot. Dan is dat een goed moment waarop je zou kunnen overwegen om de aflossingsvrije hypotheek over te gaan sluiten. Natuurlijk kun je het beste gaan oversluiten als het termijn waarin de rente vaststaat verloopt. Als je dan de aflossingsvrije hypotheek gaat oversluiten heb je geen last van boeterente. Waar je in andere gevallen wel mee te maken krijgt. En als de hypotheek nog een lange looptijd heeft kan dit bedrag best hoog oplopen.

Wanneer aflossingsvrije hypotheek oversluiten

Wanneer je denkt dat het risico te groot wordt. Dus dat de kans wel erg groot wordt dat je met een restschuld blijft zitten op het einde van de looptijd is het verstandig om eens te gaan kijken of je de aflossingsvrije hypotheek niet kunt gaan oversluiten. Zet alle voor en nadelen van het oversluiten eens naast elkaar. Win voor alle zekerheid ook eens wat informatie in. Dat je precies weet wat de positieve of negatieve gevolgen kunnen zijn als je de aflossingsvrije hypotheek gaat oversluiten. Natuurlijk is een goed advies en eventuele bemiddeling door een financieel adviseur ook geen overbodige luxe. Het is altijd goed om het eens met een hypotheek of financieel adviseur te bespreken. Deze adviseur kan je hier in verder begeleiden en je helpen met het zoeken naar een andere beter passende hypotheekvorm waar je daarna weer een aantal jaren mee vooruit kan. Daarnaast kan hij of zij je ook precies uitleggen of vertellen wanneer je de aflossingsvrije hypotheek het beste kunt gaan oversluiten en welke kosten er aan verbonden zijn.Over de Auteur

Bij Hypotheekoversluiten.com kunt u terecht om te kijken naar uw hypotheeksituatie. Vergelijk uw huidige met een nieuwe situatie waarbij u mogelijk veel geld bespaart op uw hypotheek. Hypotheekoversluiten.com is onafhankelijk en voorziet u dus altijd van de best passende oplossing.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo