FB pix Wat doet een Payment Service Provider zoals Buckaroo - Artikelpost

Wat doet een Payment Service Provider zoals Buckaroo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 585 | Aantal woorden: 638 | Datum: | 0 commentaar

Een Payment Service Provider (PSP) voorziet webwinkels/webshops in online betaalmethoden. Je kan hierbij denken aan het implementeren van betaalmethoden, zaols IDEAL, bankoverschrijving, betaling per creditcard en mobiele telefoon betalingen. Buckaroo is één van de koplopers op het gebied van betaaloplossingen. Sinds 2005 zijn zij al gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webhopeigenaren en webwinkeliers. Inmiddels heeft Buckaroo meer dan 4.500 klanten en 200 (online) partners. Buckaroo is op dit moment een sleutelspeler op het gebied van Online Betalingen en een gevestigde naam in het Online Payment Services landschap. Het is dan ook niet zomaar dat grote klanten zoals de Staatsloterij, Ziggo, Miss Etam, het Centraal Justitieel Incasso Bureau, RTL Nederland en Pathé theaters al gebruik maken van de professionele diensten van Buckaroo. Een indrukwekkend portfolio. Ben je op zoek naar een betrouwbare speler op het gebied van online payment services, danis Buckaroo wellicht een goede optie voor jouw webshop. 

 

Welke (online) betaaloplossingen biedt een Online Payment Provider dan precies aan?

 

Als we Buckaroo als voorbeeld nemen, dan zien we dat zo'n Online Payment Servicet vele verschillende (online) betaaloplossingen aan. Met de oplossingen die Buckaroo biedt is het mogelijk om uw gehele betalings- en incassoproces inclusief administratie te automatiseren. Buckaroo verzorgt bijvoorbeeld vele plug and play koppeling die de betaling in uw webshop vergemakkelijken. Zij bieden vele (inter)nationale betaalmethoden aan zoals Ideal, PayPal, Mister Cash, creditcards, Giropay, Masterpass, online giro en meer. Bovendien beschikt Buckaroo over verschillende Order-to-Cash modules, zoals: Buckaroo Point of Sale, E-mandaten, Credit Management en PayperEmail. Deze volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerde facturatiesystemen zorgen ervoor dat u een hoop tijd bespaart op uw backoffice werkzaamheden. De tijd die u hier wint kunt u investeren in het verbeteren van andere onderdelen van uw bedrijf die nog geoptimaliseerd kunnen worden. Met de Payment Services kunt u alle betalingen sneller afhandelen. Dit komt niet alleen de service naar uw klanten toe ten goede, maar is ook voordelig voor de klantvriendelijkheid.

 

U bent op zoek naar een veilige Credit Management Provider

Buckaroo maakt sinds 2012 deel uit van de Instrum Justitia Groep. Instrum Justitia is een organisatie met ruim 3.800 werknemers verspreidt over 20 landen en is de grootste Credit Management Service aanbieder in Europa. Buckaroo bundelt nu zijn krachten met Instrum, waardoor alle kennis en knowhow gedeeld kan worden om de beste Online Payment Services van Europa aan te kunnen bieden. De expertise van Instrum op het gebied van vorderingen en de jarenlang ervaring van Buckaroo met Online billing & Payments zorgen ervoor dat Buckaroo een enorm veelzijdige en professionele service kan bieden. Bovendien is Buckaroo onlangs door een onderzoek van Emerce genoemd in de Top5 van beste Online Betaalproviders. 

 Over de Auteur

Ferry heeft een onuitputtelijk enthousiasme voor het schrijven van pakkende teksten over alles dat hem fascineert. Hij vindt het belangrijk om mensen saaie of moeilijke dingen op een aantrekkelijke manier uit te leggen. Het is niet het onderwerp dat bepaalt of iets leuk is om te leren, het zit hem in de persoon die het je aanleert. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo