FB pix Wat Is De Beste Manier Om Goedkoop Te Lenen - Artikelpost

Wat Is De Beste Manier Om Goedkoop Te Lenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1291 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

 

Iedereen die een lening nodig heeft en daar ettelijke jaren aan zal moeten afbetalen wil dat natuurlijk liefst zo voordelig mogelijk doen. Goedkoop lenen doe je natuurlijk niet zomaar, de kredietverleners gaan je het heus niet zo makkelijk maken. Zij willen natuurlijk zoveel mogelijk winst maken en hoe lager de rentevoet, hoe minder winst ze hebben.

Aangezien er veel geld te verdienen valt als kredietverlener, is er ook enorm veel concurrentie. Die concurrentie is nu net wat in het voordeel van de consument speelt. Er zijn zodanig veel kredietverleners dat, wanneer je het slim aanpakt, je wel een goede zaak kan doen.

De meeste krediet verleners geven namelijk de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen. Dankzij deze gratis offerte krijg je een idee over hoeveel je kan lenen en hoeveel de rentevoet bedraagt bij een bepaalde kredietverlener. Wanneer je bij verschillende kredietverleners een offerte gaat aanvragen, dan kan je deze offertes met elkaar vergelijken, om zo er de voordeligste uit te halen.

Wat je ook kan doen is bijvoorbeeld er de voordeligste offerte uithalen en daarmee naar je bank gaan. Je kan dan aantonen dat je goedkoper kan lenen bij een concurrent en vragen of zij jouw geen beter voorstel kunnen doen. In veel gevallen zullen ze maar al te graag hun rentevoet laten zakken. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar dan kun je nog altijd bij de concurrent lenen.

Het hangt er natuurlijk ook af van welke lening je nodig hebt. Indien je de goedkoopste hypothecaire lening zoekt dan kan je bijvoorbeeld ook opteren voor een sociale lening, als je daarvoor in aanmerking komt ten minste. Met sommige sociale leningen kan de rentevoet zo laag zijn als 1,5%, wat zo laag is dat de meeste kredietverleners dit onmogelijk kunnen kloppen.

Er hangen natuurlijk een aantal voorwaarden aan een sociale lening. Je mag bijvoorbeeld niet teveel verdienen en sommige sociale leningen zijn alleen voor mensen met kinderen. Het kan ook zijn dat het verplicht is om in je huis te blijven wonen tot het afbetaald is. Ze bedoelen hier vooral mee dat je het niet mag verhuren aan iemand anders. Ondanks deze voorwaarden is een sociale lening een zegen voor veel mensen die anders nooit een huis zouden kunnen kopen. Indien je in aanmerking komt voor een sociale lening en je gaat akkoord met de voorwaarden dan is dit zeker een goede optie.Over de Auteur

 

Wie meer wil weten over goedkoop lenen en geld lenen in het algemeen kan heel wat informatie vinden op deze website over geld lenen. Het is altijd beter om je goed te informeren voor je een beslissing neemt.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Over geld praat je wel
Over geld praat je wel

€ 12,99
Toon product

Gratis geld voor iedereen
Gratis geld voor iedereen

€ 9,00
Toon product

De psychologie van geld
De psychologie van geld

€ 9,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo