Wat is de Bitcoin voorspelling? - Artikelpost

Wat is de Bitcoin voorspelling?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 282 | Aantal woorden: 402 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je ergens in wilt gaan investeren, dan is het natuurlijk handig om eens de voorspellingen te lezen. Bij de Bitcoin is dit niet anders. We hebben de afgelopen jaren kunnen zien dat de Bitcoin erg veel potentieel heeft en enorme stijgingen kan hebben. Toch zien we hier en daar ook forse dalingen, maar de Bitcoin komt er telkens weer bovenop. Ben je benieuwd naar wat de Bitcoin verwachting is? In dit artikel behandelen we de voorspelling van Bitcoin volgens vele experts op het gebied van cryptovaluta en Bitcoin zelf. Lees je mee?

Niemand weet het zeker

Zoals je waarschijnlijk al had kunnen verwachten beginnen we met de opmerking dat niemand het echt zeker weet. Mocht iemand het wel beweren te weten, dan kun je dit met een korreltje zout nemen. Alle voorspellingen zijn pure speculatie en dus op zeker geen garantie. Wel zijn er interessante modellen gemaakt op basis van bestaande cijfers die toch vaak hebben bewezen er niet ver vandaan te zitten. Dit maakt het zeker interessant. Wil je dus investeren in Bitoin? Maak een account aan bij een online exchange en begin.

Er is een beperkt aantal Bitcoins

Wat o.a. Bitcoin zo speciaal maakt ten opzichte van bijvoorbeeld de Euro, is dat er maar een beperkt aantal Bitcoins bestaan. Het is niet zoals de Euro bij te drukken. Er zijn in totaal ‘maar’ 21 miljoen Bitcoins en daarmee moeten we het doen. Normaliter zou het logisch zijn dan hoe minder er iets is, en de vraag groeit, hoe hoger de koers zal worden. Toch is het gebleken dat Bitcoin niet echt zo werkt. Er zijn namelijk andere factoren van belang, waaronder bijvoorbeeld de vraag of je nu echt met Bitcoin kan gaan betalen in de toekomst.

Op naar de 100.000

Volgens vele experts zal de Bitcoin koers eind 2021 rond de 100.000 moeten zitten. Of dit echt zo is, is natuurlijk lastig te zeggen nu. Één ding is wel zeker, we gaan het meemaken aankomende weken.Over de Auteur

Als crypto trader vind ik het leuk om te schrijven over de Bitcoin en andere cryptocurrency. Hierbij geef ik tips voor beginners en deel ik mijn ervaringen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo