FB pix Wat u moet weten over een snelle Minilening! - Artikelpost

Wat u moet weten over een snelle Minilening!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 10832 | Aantal woorden: 518 | Datum: | 0 commentaar

Wat u moet weten over een snelle minilening!

Je hoort en ziet steeds vaker commercials over minileningen die door kredietverstrekkers worden aangeboden. Maar dan vraag je jezelf misschien af, wat zijn minileningen nu eigenlijk? En wat zijn de kosten van dergelijke leningen? Deze vragen zal ik proberen op een heldere manier te beantwoorden in dit artikel.

Wat is een snelle minilening?

Een snelle minilening is zoals de naam al doet doorschemeren een hele kleine lening welke je erg snel kan afsluiten. De bedragen van dergelijke minileningen variëren vaak van € 100,- tot  € 750,- per lening. Het afsluiten van een minilening gebeurt tegenwoordig bijna altijd via de website van de betreffende kredietverstrekker. Bij de meeste aanbieders van deze leningen worden de aanvragers niet getoetst bij bijvoorbeeld het BKR. Iedereen kan in theorie een minilening afsluiten. De organisaties bepalen zelf of ze een aanvraag in behandeling nemen of niet.

Wat zijn de kosten van een  snelle minilening?

Tot begin 2011 waren de rentes op deze snelle minileningen echt belachelijk hoog. Een omgerekend rentepercentage van 30% was vrij normaal. Sinds begin 2011 zijn de regels aangescherpt omtrent het aanbieden van deze minileningen. De rentepercentages zijn over het algemeen nu een stuk acceptabeler. Echter zitten er bij een hoop aanbieders nog flinke kosten verborgen, welke niet op het eerste gezicht terug te vinden zijn.

De kosten voor een snelle minilening variëren sterk per aanbieder. Het loont om op internet te kijken naar de onderlinge verschillen van verschillende aanbieders. Het blijkt namelijk dat de twee factoren snelheid en looptijd de hoogte van de kosten bepalen. Er zijn ook aanbieders welke voor de lening zelf erg weinig kosten rekenen, maar veel in rekening brengen, € 25,- in dit geval, voor het op de zelfde dag overmaken van het geld om een voorbeeld te geven. Let hier dus goed op.

Wat altijd in de kosten gaat lopen bij elke aanbieder is te laat aflossen van de snelle minilening. Dit staat standaard garant voor hoge incassokosten of boetes. Ik wil dan ook iedereen aanraden die overweegt om een dergelijke lening af te sluiten, dit alleen te doen als je zeker weet dat je het bedrag op tijd kan terug betalen!

Voor verdere en meer specifieke informatie over een snelle minilening wil ik je graag doorverwijzen naar de website: www.snelleminilening.nl. Hier is meer specifieke informatie te vinden over wat een snelle minilening per aanbieder kost, wat de looptijd is en welke kosten er nog meer zijn. Hopelijk helpt deze informatie iedereen om een weloverwogen en bewuste keuze te maken voor het afsluiten van een snelle minilening zonder verrassingen achteraf.

 Over de Auteur

Dit artikel is geschreven door Chris.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op Snelle Minilening.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo