Welke markten profiteren van de extreme warmte? - Artikelpost

Welke markten profiteren van de extreme warmte?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 395 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Welke branches profiteren van de extreme warmte? Strandvakanties, bergwandelingen, woestijnwandelingen en idyllische eilanden bezoeken en bezochten wij Nederlanders om te genieten van het warme weer. Even tot rust komen in een ander land met ook nog eens lekker weer. Klagend over het slechte weer in het verleden, zijn onze wensen nu vervuld? Vorig jaar was de warmste zomer ooit gemeten. Welke markten profiteren van de warme zomers die ons land nog gaat krijgen?

Vakantie in Nederland

Doordat het zulk mooi weer is in Nederland, kiezen veel mensen ervoor om gewoon lekker thuis te blijven in de zomer. Vaak scheelt dit een hoop benzine, reistijd en geld. De zomers hier worden warmer en dus blijven mensen steeds vaker in Nederland. Veel mensen doen het ook allebei. Een week naar het buitenland, een week op de camping of een weekend in een airbnb in Nederland.

Airco’s en ventilatoren

Vanwege de warme zomers en hittegolven gaan steeds meer mensen van hun stokje, ouderen en zieken vooral. Slapen met deze extreme hitte is voor veel mensen bijna niet te doen. Airco’s en ventilatoren vliegen als warme broodjes over de toonbank. De verkoeling of luchtverplaatsing zorgt ervoor dat het allemaal wat beter uit te houden is. Hoe speel je in op deze vraag? Door energiezuinige airco in te kopen én hier genoeg van in te kopen.

Tuinspullen

Vanwege het lekkere weer en de gestaag groeiende economie geven we meer geld uit aan tuinmeubelen en tuinonderhoud. Met warm zijn de avonden langer en zwoeler. Zo kun je vaak heerlijk tot een uur of 12 buiten zitten. Wanneer het overdag 33+ graden is, kun je vaak de hele nacht door in je shirtje buiten vertoeven. Pergola’s, stoelen, bankjes, hekwerken en buitenplanten zijn dus meer in trek. Meeprofiteren van deze vraag? Begin in de winter al met je promotie.

Kleding

Je zou denken dat je minder verschillende soorten kleren draagt als het warm is. Toch komen mensen door het mooie weer vaak in een goede bui. Mensen gaan vaker naar het centrum voor een drankje op het terras. Op de weg daarnaar toe komen ze allerlei kleding tegen. De kledingbranche profiteert dus mee bij (extreem) mooi weer. Zet wel in op extraverte, diverse en uiteraard zomerse kleding.Over de Auteur

Marien

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo