Wie speelt met de goudkoers? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wie speelt met de goudkoers?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 474 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

Nadat een zware daling van de prijzen van de handel op te schorten met goud . Wie of wat de oorzaak van deze malaise , is onzeker . Een ding is zeker : Het was niet een technische fout .

Korte , hevige koersschommelingen op de markten in tijden van high frequency trading is niets bijzonders . Maar wat gebeurde op maandagmiddag met de prijs van goud , had een nieuwe kwaliteit . In minder dan een minuut , de prijs van het edelmetaal daalde met 30 dollar , wat neerkomt op 2,1 procent . Hoewel hij herstelde net zo snel - kost momenteel een troy ounce van het edelmetaal ongeveer $ 1240 - maar een ongemakkelijk gevoel blijft onder alle marktdeelnemers .Wie of wat deze malaise veroorzaakt is precies nog onduidelijk . Een ding is zeker : Het was niet een technische fout laatstelijk meestal voorkwam bij uitwisselingen - zoals de Facebook IPO , als het handelssysteem van de Nasdaq ingestort . De prijs daling goud was geactiveerd met opzet, althans volgens de operator . Dit suggereert een nauwe blik op de grafieken . De prijs werd genoteerd op maandag op een hoogte van drie weken . Net op dat moment , toen crashte hij binnen een minuut . Dit suggereert dat er een automatische order een handelaar van deze gelegenheid gebruik maken voor een verkoop .

Computerprogramma voorkomt totale crash

Aangezien een groot deel van de handel vindt nu volautomatisch , zodat een kettingreactie kan worden gestart , er altijd een nieuw programma aan andere . In dit specifieke geval kan het zo verlopen zijn : Dus de computer verkocht goud. De volgende computerprogramma andere bank zag de inbraak en had toen ook automatische orders om goud te verkopen . Wat klinkt als een kwestie van minuten , was een kwestie van milliseconden . Een kettingreactie plaatsvond , die zo hevig was dat de ineenstorting van de prijs binnen enkele ogenblikken.

Maar juist deze keer kon een computer programma van de Chicago Mercantile Exchange , www.degoudkoers.com , voorkomen een complete crash. Omdat ineens zo belangrijk handelscentrum leidde tot een zogenaamde " Velocity Logic" gebeurtenis , zoals een woordvoerder van de uitwisseling operator CME dinsdag gezegd . " Velocity Logic" om ongewoon sterke marktbewegingen te detecteren. Dit maakt het programma door het onderzoeken van de handel in volume , warrants en andere indicatoren . Als dat zo is dan een " Velocity Logic " moment is, worden alle transacties gepauzeerd en sommige zelfs geannuleerd. Tien seconden van de goudhandel stilgestaan.

Over de Auteur

Actuele goud prijs in euro degoudkoers.com .

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo