Zakelijk sparen - Artikel Post - Artikel Marketing

Zakelijk sparen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 475 | Aantal woorden: 434 | Datum: | 0 commentaar

Zakelijk sparen is een onderwerp dat om de hoek komt kijken wanneer u als ondernemer overbodig veel geld hebt op de lopende zakelijke rekening. Wanneer dit het geval is is het vrij logisch om dit geld weg te zetten op een zakelijke spaarrekening omdat de rentepercentages bij dit soort rekeningen op kunnen lopen tot wel 3 of 4 procent!

In dit artikel een paar aandachtspunten waar u op moet letten om een zakelijke spaarrekening te openen. 

In de eerste plaats is het belangrijk om na te gaan met welk doel u geld apart zet. Belangrijker nog welke termijn aan dit doel vast zit. Voor de meeste ondernemers zal het hierbij gaan om geld dat later geinvesteerd kan worden in het bedrijf. Dit kan op korte termijn zijn en dus moet het geld vrij opneembaar zijn. In dat geval kiest u het beste voor een reguliere zakelijke spaarrekening waarbij de rente variabel is en het geld vrij opneembaar. Soms zal echter vooraf duidelijk zijn dat het geld langer blijft staan, bijvoorbeeld geld dat dient als pensioensvoorziening. In dit geval is het erg interessant om te kijken naar de mogelijkheden van een spaardeposito waarbij de rente kan oplopen tot 3 of 4 procent.

Een zakelijke spaardeposito is een rekening waarbij een termijn wordt afgesproken waarin het geld vast staat. Normaal gesproken is ook het rentepercentage bij deze deposito's vast.  

Verder is het natuurlijk van belang om de bank uit te zoeken die de hoogste rentepercentage biedt wat zakelijk sparen betreft. U kunt zich hierbij veel tijd besparen door gebruik te maken van handige overzichten op het internet. Op die manier ziet u vrij snel welke bank u het beste rendement kan bieden.

Wanneer u zich nog beter wit verdiepen in dit onderwerp is het internet ook geschikt om zich beter te laten informeren. Let wel op betrouwbaarheid van websites, sommige websites gaat het alleen om inkomsten via affiliatelinks en prijzen de bank aan waar zij het meeste aan  verdienen. Op www.zakelijk-sparen.eu vindt u verschillende artikelen die de aspecten van het zakelijk sparen op een goede manier belichten.Over de Auteur

De auteur van dit artikel publiceerde al verschillende artikelen op het internet. Onder andere over financien en sparen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo