Zakelijke energie, om even bij stil te staan - Artikel Post - Artikel Marketing

Zakelijke energie, om even bij stil te staan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 519 | Aantal woorden: 486 | Datum: | 0 commentaar

De energierekening van je bedrijf is waarschijnlijk iets waar je niet iedere dag bij stil staat en over nadenkt. Er wordt stroom gebruikt, die moet nu eenmaal betaald worden. Maar wist je dat het ook flink goedkoper kan? Door je te verdiepen in de aanbieders en deze te vergelijken kun je flink besparen op de kosten van stroom en gas. En dat kan, zeker op de langere termijn, een leuk bedrag opleveren.

Vergelijken loont

Energieleveranciers vergelijken loont zeker de moeite. Op internet zijn diverse pagina’s te vinden die hiervoor een handig overzicht bieden. Wanneer je de geschatte gebruikte hoeveelheden gas en stroom invoert zie je direct welke aanbieder voor jou het voordeligst is. Overstappen is heel eenvoudig en is in een paar stappen geregeld. Je meldt je simpelweg aan bij de door jou gekozen leverancier en die verzorgt vervolgens de overstap. Je ontvangt een afrekening van je oude leverancier en vervolgens kun je beginnen met besparen.


Voordeel loopt op

Het voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro’s per jaar, mede afhankelijk van de branche waar je bedrijf onder valt en hoeveel stroom en gas er wordt afgenomen. En zeg nou zelf, dat is toch mooi meegenomen. Na afloop van de contractperiode of het eerste jaar ontvang je de afrekening en die zal je zeker aangenaam verrassen, want het eindbedrag zal zeer zeker fors lager zijn dan je gewend bent. Dus kijk vandaag nog hoeveel jij kunt besparen en stap over.Over de Auteur

Energy Department organiseert elke maand een energiecollectief van honderden organisaties. Zo helpen we bedrijven besparen op hun zakelijke energiekosten, tegen de best mogelijke voorwaarden. Samen staan we namelijk sterker, en kunnen we beter onderhandelen. Wij zijn één van de grootste Nederlandse inkoop collectieven. U kunt al meedoen met ons energiecollectief vanaf een energieverbruik van 5.000 kWh per jaar. Wilt u meer weten over de collectieve inkoop van energie? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op 020 220 90 90 of via info@edepartment.nl. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[242 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo