FB pix Zilver als alternatieve belegging voor goud - Artikelpost

Zilver als alternatieve belegging voor goud

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 974 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Het is crisis en dat zal niemand zijn ontgaan, nu klimmen we weer langzaam uit het diepste dal en ook de investeringen komen nu ook weer op gang. Zilver kopen begint nu ook steeds populairder te worden, dit was het al voor de crisis maar we zien de laatste tijd toch wel een behoorlijke groei. Dit komt onder andere door de vraag naar zilver. Dit edelmetaal wordt namelijk niet alleen gebruikt in sieraden maar ook in elektrische apparaten zoals smartphone en de tablets, u weet vast wel dat deze mateloos populair zijn en de vraag naar zilver groeit dan ook. Naast zilver is ook goud nog steeds een prima investering, toch is de groei van dit edelmetaal niet meer wat het eerder was. Dit lijkt bij zilver juist andersom te werken. Zilver begint steeds meer in waarde toe te nemen en de analisten voorspellen zelfs dat de zilverprijs wel eens de stijging van goud kan gaan overtreffen. Als we u vertellen dat de goudprijs de laatste zes jaren met ruim vierhonderd procent is gestegen dan weet u dat zilver weleens dé investering van dit moment kan zijn. Zoekt u dus ook een interessante investering die ook nog eens een laag risico heeft dan kan zilver misschien een interessante optie zijn.

In welk zilver kunt u het beste gaan beleggen?

Net zoals bij het goud kunt u ook zilver aankopen in de vorm van zilveren baren en zilveren munten. Deze kunt u eenvoudig via internet bestellen en uw bestelling wordt dan snel per koerier in een verzekerde zending bij u aangeboden. Het investeren in zilver kan al voor een klein bedrag, twijfelt u dus nog of het wel iets voor u is dan zou u ook voor een laag bedrag kunnen instappen en u zult dan merken dat het rendement van zilver uitstekend te noemen is. Mocht het dan echt niets voor u zijn dan verkoopt u het zilver weer en u loopt op deze wijze geen enkel risico. De tijden dat er alleen maar in goud werd geïnvesteerd zijn voorbij en tegenwoordig zoeken investeerders ook naar andere manieren en edelmetalen, zilver is dus een prima alternatief voor goud en u zult dit ook merken zodra u uw eerste zilver heeft aangekocht.Over de Auteur

Ik schrijf graag over financiële zaken en dan vooral over interessante beleggingen. Daarnaast wil ik ook nog weleens een artikel schrijven over zaken uit het nieuws.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo