Zilver kopen, ontzettend interessant - Artikelpost

Zilver kopen, ontzettend interessant

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 714 | Aantal woorden: 450 | Datum: | 0 commentaar

Grondstoffen zijn in. Steeds minder mensen hebben vertrouwen in de banken. En terecht, als je ziet hoe er de laatste tijd met ons geld is omgesprongen. Er is geld uitgegeven aan risico kapitaal dat niet eens overlegd werd. Ja, jouw geld werd met voorbedachten rade in een risicovolle belegging geïnvesteerd. Jij werd daar niet over geconsulteerd. Het is hoog tijd dat jij jouw geld zelf gaat beheren, zodat je eindelijk ook zelf de vruchten kan plukken van jouw investeringen. En dat zonder het risico om al je geld kwijt te geraken. Echter is het vinden van een dergelijke belegging niet makkelijk te vinden. Daarom zijn wij er om jou één ding te vertellen: Je moet zilver kopen. Zilver is namelijk het nieuwe goud.

Goud is oud

Goud is oud, de woordspeling van 2013. Naast het feit dat goud daadwerkelijk oud is, is het ook nog eens out. Niemand wil goud nog. Het is zowat de meest gehate belegging van het moment. Sinds eind 2012 zit goud immers in een continue daling. Zeer nefast voor beleggers die pas in 2012 op de goudkar zijn gesprongen. Voorheen was goud, nouja, een goudmijn. Wat echter ontzettend opvallend was aan deze hele situatie, was de wijdverspreide belangstelling voor zilver. Zilver was voorheen een slapende grondstof. Het steeg nog daalde erg in waarde. Een stabiele belegging voor wie het bankwezen dus niet vertrouwde en op zoek was naar iets anders.

Maar vanaf december 2012 blokten vele beleggingswebsites opeens: Zilver kopen. ZIlver werd overal aangeprezen als de nieuwe belegging van 2013. En ondanks het gebrek aan de sterke stijging waar op gehoopt werd, kan men niet klagen. Zilver is niet erg gestegen in waarde, maar is dit ook wenselijk? Sterke stijgingen en dalingen zijn het gevolg van bepaalde veranderingen van de markt. Dit impliceert dan weer dat deze belegging zeer onderhevig is aan marktmechanismen. Wat jij echter wilt is dat jouw belegging niet onderhevig is aan de marktmechanismen.

 

Dat maakt zilver dus tot jouw ideale belegging. Met een continue stijging die weliswaar vrij klein is verzeker je jezelf van een grote winst op lange termijn. En dat is net een goede belegging. De grondstoffenmarkt leent zich slecht tot speculatie, maar indien je op de lange termijn winsten wil boeken zeggen we dat je nu nog zilver moet kopen. Zilver kopen, dat is pas een goudmijn!  Over de Auteur

Ik schrijf graag over financiele zaken en dan vooral interessante beleggingen. Ook andere zaken die in het nieuws zijn daar wil ik af en toe nog weleens over schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[92 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo