FB pix Zonder inkomen geld lenen met spoed - Artikelpost

Zonder inkomen geld lenen met spoed

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1772 | Aantal woorden: 581 | Datum: | 1 commentaar

Wilt u zonder inkomen geld lenen met spoed, bijvoorbeeld omdat u de boodschappen af dient te rekenen of u niet voldoende middelen beschikbaar heeft om een nieuw apparaat aan te schaffen? Indien uw computer het niet meer doet of u televisie steeds slechter wordt is het verstandig om direct over te gaan tot de aankoop van een nieuw apparaat. Wacht u tot deze het helemaal niet meer doet? Dan zit u wellicht ene tijdje zonder, waardoor u tegen nieuwe problemen aanloopt. Bovendien is het zonder inkomen geld lenen met spoed goed mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u zich wendt tot de stadsbank.

Geen inkomen beschikbaar

Heeft u geen inkomen beschikbaar? Dan kunt u waarschijnlijk geen reguliere lening krijgen en is de kans groot dat u ook geen minilening verstrekt zal krijgen. Men gebruikt het inkomen normaal gesproken als een bron van zekerheid, aangezien dat ervoor zorgt dat het geld op termijn weer kan worden terugbetaald. Op het moment dat u geen inkomen heeft kunt u lastig aan nieuw geld komen. Wat dat betreft werkt het zonder inkomen geld lenen met spoed net wat anders, waarbij u gebruik dient te maken van de waardevolle spullen die u heeft staan.

Onderpand inbrengen

Het is bijvoorbeeld bij een stadsbank mogelijk om zonder inkomen geld te lenen met spoed. U kunt daar een onderpand inbrengen, bijvoorbeeld in de vorm van een gouden horloge of wellicht een ander waardevol apparaat. Men zal uw spullen taxeren en u op basis daarvan een lening verstrekken. Het onderpand zorgt ervoor dat de geldverstrekker een klein risico loopt, waardoor er geen hoge rentevergoeding nodig is. U kunt op die manier zonder inkomen geld lenen met spoed, zodat u ervoor kunt zorgen dat u toch de uitgaven kunt doen die u wenst of die er nodig zijn.

Direct geld beschikbaar

Uiteraard wordt het geld direct beschikbaar gesteld, waardoor u er nooit lang op hoeft te wachten. Op het moment dat u de spullen aanbiedt zal met direct overgaan tot het inschatten van de waarde, waardoor er op basis daarvan een bedrag kan worden vastgesteld dat men u uit zal keren. Gaat het bijvoorbeeld om €100 of €200? Dan kunt u die meteen mee krijgen of kan men het geld naar u overmaken. Dat betekent dat u het geld vervolgens kunt gebruiken om de aankoop te doen die u wenst, zonder dat u daar enkele dagen of zelfs een week op hoeft te wachten.

Geen BKR toetsing

Het grote voordeel van het lenen bij de stadsbank is dat er geen inkomen nodig is. Daarnaast zal men geen BKR toetsing uitvoeren, waardoor andere leningen of eventuele achterstanden niet aan het licht zullen komen. Het zonder inkomen geld lenen met spoed is wat dat betreft uitstekend mogelijk, mits u de goede weg weet te vinden en u op die manier toch aan een lening kunt komen. Houd er rekening mee dat u de lening natuurlijk weer af dient te lossen om zelf weer het volledige eigendom over de spullen te krijgen die u had ingebracht.Over de Auteur

Chris uit Amsterdam

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

De psychologie van geld
De psychologie van geld

€ 9,99
Toon product

Eens gegeven
Eens gegeven

€ 7,99
Toon product

Over geld praat je wel
Over geld praat je wel

€ 12,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo