Zorgverzekering vergelijken tussen vergelijkingssites - Artikel Post - Artikel Marketing

Zorgverzekering vergelijken tussen vergelijkingssites

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: otoom
Gezien: 455 | Aantal woorden: 488 | Datum: Thu, 12 Sep 2013 | 0 commentaar

Zorgverzekering vergelijken wordt de komende maanden weer de nationale sport. Uit onderzoek van De Nederlandse Zorgautoriteit blijkt dat in 2012 in totaal 8,3 procent van de Nederlanders is overgestapt van zorgverzekering. In totaal werd door 25 procent van de Nederlanders de zorgverzekering vergeleken. Voor het vergelijken van de zorgverzekering zijn de vergelijkingssites buitengewoon populair. Wat minder bekend is bij consumenten die hun zorgverzekering vergelijken is dat er tussen de vergelijkingssites grote verschillen bestaan.

Gebruik meerdere vergelijkingssites bij zorgverzekering vergelijken
Diverse instanties, zoals het Nibud, De Consumentenbond maar ook Tros Radar geven aan dat het verstandig is om bij het zorgverzekering vergelijken, gebruik te maken van meerdere vergelijkingssites. De vergelijkingssites laten namelijk grote verschillen zien in hun uitkomsten van de vergelijkingen voor zorgverzekeringen. De oorzaken van de verschillen tussen de diverse vergelijkingssites zijn van uiteenlopende aard. De belangrijkste verschillen tussen de premies wordt veroorzaakt doordat de vergelijkingssites niet alle verzekeraars kunnen aanbieden en dat sommige vergelijkingssites er in slagen om lagere premies te bedingen dan de standaardpremie. Door de verschillende uitkomsten tussen de vergelijkingssites wordt het de consument niet makkelijk gemaakt om zorgverzekering vergelijken.

In een keer zorgverzekering vergelijken op alle vergelijkingssites
Toch is het mogelijk om eenvoudig en snel uw zorgverzekering te vergelijken op de verschillende vergelijkingssites. De site Uwzorgverzekeringsite.nl presenteert namelijk de premies die de vergelijkingssites aanbieden in uw persoonlijke situatie. Hierdoor hoeft u niet uw gegevens telkens in te voeren op alle vergelijkingssites en de uitkomsten te noteren. Op Uwzorgverzekeringsite.nl voert u eenmaal uw gegevens in en krijgt dan direct de premies van alle vergelijkingssites te zien in een handig overzicht. Op deze manier wordt zorgverzekering vergelijken makkelijk en kunt u snel veel geld besparen.

Zorgverzekering vergelijken loont
De verschillen in de premie bij de vergelijkingssites kunnen voor een gezin honderden euro’s bedragen. Uit onderzoek van Uwzorgverzekeringsite.nl blijkt dat er voor zorgverzekeringen zonder aanvullende dekking, de zogenoemde basisverzekering, weinig tot geen verschillen bestaan tussen de vergelijkingssites. Maar bij zorgverzekeringen met een aanvullende dekking, ongeveer 90 procent van de Nederlanders heeft een aanvullende zorgverzekering, lopen de verschillen fiks op. De verschillen tussen de vergelijkingssites nemen toe, naarmate de dekking van de aanvullende zorgverzekering uitgebreider wordt. Uit onderzoek van Uwzorgverzekeringsite.nl blijkt dat gezinnen als snel tussen de 500,- en 1000,- euro per jaar kunnen besparen.

Zorgverzekering vergelijken tussen de vergelijkingssites loont en is niet langer een tijdrovend en moeizaam proces. Door eenmaal uw gegevens in te vullen op Uwzorgverzekeringsite.nl ziet u direct welke vergelijkingssite u de laagste premie biedt tegen de beste voorwaarden.

Over de Auteur

De auteur publiceert regelmatig onderzoeken over pensioen, spaarrente en zorgverzekering

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo