10 natuurlijke depressie behandelingen - Artikel Post - Artikel Marketing

10 natuurlijke depressie behandelingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 322 | Aantal woorden: 924 | Datum: | 0 commentaar

Als u depressief bent, kunt u zich hulpeloos voelen. Dat ben je niet. Samen met therapie en soms medicatie, is er veel dat je zelf kunt doen om terug te vechten. Het veranderen van uw gedrag - uw lichamelijke activiteit, levensstijl en zelfs uw manier van denken - zijn allemaal natuurlijke depressie behandelingen.

Deze tips kunnen helpen om u zich beter te laten voelen:

1. Kom in een routine. Als je depressief bent, heb je een routine nodig, zegt Ian Cook, MD. Hij is een psychiater en directeur van het Depression Research and Clinic Program op UCLA.

Depressie kan de structuur van je leven wegwerken. Een dag smelt in de volgende. Het instellen van een zacht dagelijks schema kan u helpen om weer op de hoogte te komen.

2. Stel doelen in. Als je depressief bent, voel je dat je niets kan bereiken. Dat zorgt ervoor dat je je erger voelt over jezelf. Om terug te vechten, stel je dagelijkse doelen voor jezelf vast.

"Begin heel klein," zegt Cook. "Doe je doel iets dat je kan slagen, zoals de afwas van elke dag."

Als u zich beter voelt, kunt u meer uitdagende dagelijkse doelen toevoegen.

3. Trainen. Het stimuleert tijdelijk gevoelige chemicaliën die endorfines genoemd worden. Het kan ook voor langdurige voordelen opleveren voor mensen met depressie. Regelmatige training lijkt de hersenen te stimuleren om zich positief te herwegen, zegt Cook.

Hoeveel training heb je nodig? Je hoeft geen marathons te rennen om een ​​voordeel te krijgen. Enkel een paar keer per week lopen kan u helpen.

4. Eet gezond. Er is geen magisch dieet dat de depressie regelt. Het is een goed idee om te kijken wat je eet. Als depressie de neiging heeft om je te zwaar te maken, kan je beter in je eten voelen.

Hoewel niets definitief is, zegt Cook dat er bewijs is dat voedsel met omega-3 vetzuren (zoals zalm en tonijn) en foliumzuur (zoals spinazie en avocado) de depressie kan helpen verlichten.

5. Krijg genoeg slaap. Depressie kan het moeilijk maken om genoeg slaap te krijgen, en te weinig slaap kan de depressie erger maken.

Wat kan je doen? Begin door enkele veranderingen aan te brengen in uw levensstijl. Ga naar bed en sta elke dag op hetzelfde moment op. Probeer niet te dutten. Neem alle afleidingen uit je slaapkamer - geen computer en geen tv. In de loop van de tijd kunt u uw slaap verbeteren.

6. Neem verantwoordelijkheden aan. Als je depressief bent, wil je misschien terugtrekken uit het leven en je verantwoordelijkheden opgeven thuis en op het werk. Niet doen. Bij betrokkenheid en dagelijkse verantwoordelijkheden kan u helpen om een ​​levensstijl te handhaven die tegen depressie kan helpen. Ze hebben je gemalen en je een gevoel van prestatie geven.

Als je niet op school of op school bent, is dat goed. Denk aan deeltijd. Als dat te veel lijkt, overweeg vrijwilligerswerk.

7. Daag negatieve gedachten uit. In je strijd tegen depressie is veel van het werk mentaal - veranderen hoe je denkt. Als je depressief bent, spring je naar de slechtst mogelijke conclusies.

De volgende keer voel je je verschrikkelijk over jezelf, gebruik logica als een natuurlijke depressie behandeling. Je zou kunnen voelen dat niemand je leuk vindt, maar is daar echt bewijs voor? Je zou je misschien wel de meest waardeloze persoon op de planeet kunnen voelen, maar is dat heel waarschijnlijk? Het kost moeite, maar mettertijd kan je die negatieve gedachten verslaan voordat ze buiten je controle raken.

8. Raadpleeg uw arts voordat u supplementen gebruikt. "Er is veelbelovend bewijs voor bepaalde supplementen voor depressie," zegt Cook. Deze omvatten visolie, foliumzuur en SAMe. Maar meer onderzoek moet gedaan worden voordat we het zeker weten. Controleer altijd met uw arts voordat u een supplement begint, vooral als u al medicijnen gebruikt.

9. Doe iets nieuws. Als je depressief bent, zit je in een router. Druk jezelf op om iets anders te doen. Ga naar een museum. Breng een gebruikt boek op en lees het op een bankje. Vrijwilliger bij een soepkeuken. Neem een ​​taal cursus.

"Als we onszelf uitdagen om iets anders te doen, zijn er chemische veranderingen in de hersenen," zegt Cook. "Het proberen van iets nieuws verandert het niveau van [de hersenchemische] dopamine, die geassocieerd wordt met plezier, genieten en leren."

10. Probeer plezier te hebben. Als je depressief bent, maak tijd voor dingen die je leuk vindt. Wat als er niets meer leuk lijkt? 'Dat is gewoon een symptoom van depressie', zegt Cook. Je moet toch blijven proberen.

Zo vreemd als het misschien klinkt, moet je werken met plezier. Beplan dingen die je leuk vond, zelfs als ze zich als een taak voelen. Blijf naar de film gaan. Blijf uitgaan met vrienden voor het avondeten.

Als je depressief bent, kun je de kansen verliezen om het leven te genieten, zegt Cook. Je moet opnieuw leren hoe je het moet doen. Mettertijd zullen leuke dingen echt weer plezier voelen.

Over de Auteur

Schrijver over psychologische oplossingen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo