FB pix 5 tips om diabetessymptomen te verlagen - Artikelpost

5 tips om diabetessymptomen te verlagen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 275 | Aantal woorden: 2438 | Datum: | 0 commentaar

Worstel je om gewicht te verliezen en je diabetes onder controle te houden? Zo ja, dan moet je op de hoogte zijn van de verschillende manieren om diabetes symptomen te verminderen. Hier zijn vijf tips voor het verlagen van diabetes symptomen die u kunnen helpen uw gewenste resultaten te bereiken.


1.Verminder suiker- en koolhydraatinname

Een van de eerste stappen om de symptomen van diabetes te verminderen, is de inname van suiker en koolhydraten te verminderen. Dit zal u helpen gewicht te verliezen en uw diabetes onder controle te houden.


2.Neem meer lichaamsbeweging

Een van de beste manieren om diabetessymptomen te verminderen is meer te bewegen. Uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift Diabetes Care bleek dat mensen met diabetes die sportten het beter deden op het gebied van bloedsuikercontrole en meer gewicht verloren dan degenen die niet sportten. De deelnemers aan de studie waren niet alleen dunner, maar hun bloedsuikerspiegel was ook lager.

Het komt erop neer dat lichaamsbeweging een van de beste methoden is om de symptomen van diabetes te verminderen.


3.Verander uw dieet

Als u moeite heeft om af te vallen en uw diabetes onder controle te houden, moet u uw voedingspatroon veranderen. Een vetrijk dieet kan tot gewichtstoename leiden, terwijl een vetarm dieet u kan helpen uw diabetes onder controle te houden. U moet zich ook bewust zijn van de verschillende soorten diëten en welke het beste bij u passen.


4.Verminder stress

Een van de grootste factoren die van invloed zijn op diabetes symptomen is stress. Hoe je met je stress omgaat kan een grote rol spelen in hoe je met diabetes omgaat. U kunt stress verminderen door dingen te doen als mediteren, wandelen of pauzes nemen.


5. Eet meer gezonde vetten

Wanneer u gezonde vetten eet, zal uw lichaam meer calorieën verbranden. Tot deze gezonde vetten behoren omega-3, die belangrijk zijn om een gezond gewicht te behouden en uw diabetes onder controle te houden. U kunt uw inname van omega-3 verhogen door veel vis, gevogelte, noten en zaden te eten.

U kunt ook uw risico op diabetes verminderen door voedingsmiddelen met veel suiker of koolhydraten te vermijden. Wanneer u dit soort voedsel eet, is de kans groot dat uw bloedsuikerspiegel in een hoger bereik komt en dat u meer bijwerkingen ondervindt van diabetesmedicijnen zoals insuline.

 

Conclusie

De volgende vijf tips kunnen u helpen de diabetes symptomen te verminderen. Door deze tips op te volgen, kunt u het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 verkleinen en uw diabetes onder controle houden. Laat je begeleiden door een specialiast, zoals een diabetes dietist in Amsterdam.Over de Auteur

Diabetes diëtist Mandy Breure begeleid mensen om hun diabetes om te keren, zodat medicatie afgebouwd kan worden en de diabetessymptomen verminderen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo