FB pix 5 tips voor een stralende, jongere huid - Artikelpost

5 tips voor een stralende, jongere huid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 945 | Aantal woorden: 831 | Datum: | 0 commentaar

 

Keek u vanmorgen in de spiegel en zag u een nieuwe rimpel verschijnen? Wilt u nu eindelijk wel eens weten wat nu wel en niet werkt als u uw huid zo jong mogelijk wil houden en ook nog op een natuurlijke manier?

Lees dan hier de volgende tips die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse leven en op die manier onmiddellijk een begin kunt maken met uw huid te verjongen.

 

 

1.      Drink twee liter water per dag. De huid bestaat voor 50-70% uit water. Water is van levensbelang. Ook uw huid vaart hier wel bij. Als u te weinig water drinkt drogen uw lichaamscellen en dus ook uw huidcellen uit. Vocht is belangrijk voor het volume van de huid.

2.      Bescherm uw huid elke dag tegen de zon. De zon staat op nummer één als het om huidveroudering gaat. Gebruik het hele jaar door een dagcrème met minimaal beschermingsfactor 15, ongeacht uw huidtype.

3.      Neem vier minuten per dag de tijd om uw huid te reinigen, verzorgen en beschermen. Hoe ouder u wordt hoe meer uw huid nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Gun uzelf en uw huid het beste om er ook over 10 jaar nog goed uit te zien.

4.      Eet en drink gezond. Uw huidconditie wordt mede bepaald door hoe u er aan de binnenkant aan toe bent. Als u gezond bent van binnen kunt u dat ook aan de buitenkant zien. Probeer fastfood en kant-en-klaar producten te vermijden. Eet dagelijks verse groente en fruit.  Eet maximaal drie keer per week vlees en twee keer per week vis. Drink maximaal drie koppen koffie en/of zwarte thee per dag en alcohol met mate. Vergeet vooral niet te genieten van uw eten.

5.      Beweeg dagelijks minstens een half uur en bij voorkeur in de buitenlucht. Dit kan bijvoorbeeld wandelen of fietsen zijn. Gezonde zuurstof is goed voor uw hele lichaam. Bewegen stimuleert de doorbloeding van uw hele lichaam en dus ook van uw huid.

 

Meer weten over hoe u uw huid kunt verjongen? klik hier om mijn gratis rapport aan te vragen.

 

 

 

 

 

 

 Over de Auteur

Expert op het gebied van huidverjonging/huidverbetering. Heeft een passie om dit met anderen te delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo