FB pix Afvallen in 1 maand ? Deze 3 tips kunnen je helpen om een goedestart te maken. - Artikelpost

Afvallen in 1 maand ? Deze 3 tips kunnen je helpen om een goedestart te maken.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1058 | Aantal woorden: 1140 | Datum: | 0 commentaar

Afvallen in 1 maand kan natuurlijk altijd , hoeveel je gaat afslanken heb je aan jezelf te danken .

Wanneer je de eerste keer met een gewichtsverlies programma start zal je waarschijnlijk zeer gemotiveerd zijn om je doel te bereiken. Na 1 maand kan je al een stuk van je motivatie kwijt zijn en kunnen je resultaten al stoppen. Hier zijn 3 tips om je te helpen gemotiveerd te blijven en het afvallen in 1 maand te vergemakkelijken -.

1. Doe het voor de juiste reden .

Zorg dat je een doel hebt om gewicht te verliezen , zorg dat je een grote reden hebt waarom je wil afvallen in 1 maand. Er beter uitzien is altijd leuk , maar als je verder kijkt zijn er misschien wel andere zaken die je onder ogen moet zien waarom je gewicht wil verliezen , misschien is het wel voor gezondheidreden noodzakelijk ? Of om op lange termijn nog van een fit en gezond lichaam te kunnen genieten, zodat je nog beter tijd kunt doorbrengen met je familie en vrienden. Zorg dat je een duidelijke waarom schept , dat maakt het doel behalen altijd makkelijker en zorg dat je alle positieve dingen inziet die nodig zijn voor je gewicht te verliezen!

2. Visualiseer je doel

Jezelf visualiseren en jezelf zien in betere vorm en gezonder lichaam in het algemeen kan zeer krachtig werken. Het is deze drijvende kracht die je iedere dag gefocust kan houden. De sleutel tot dit succes is om je visualisatie zo realistisch mogelijk te maken. Ik weet dat we allemaal streven naar het perfecte figuur maar deze zijn meestal niet realistisch. Echt afvallen in 1 maand en het perfecte lichaam hebben, is dat realistisch?

 Zie jezelf als wat je wilt worden en wat je realistisch kunt worden!

 

3. Maak een Plan van actie

Afvallen in 1 maand doe je niet alleen door te bewegen en proberen wat gezonder te eten . Er is meer voor nodig , als je echt serieus bent en aan slag wil , moet je een stap voor stap plan hebben dat je gaat helpen. Dit zou kunnen beteken dat je in je agenda plaats moet vrijhouden en afblokken om te gaan sporten , 2 x per week 45 minuten is voldoende. Zorg ook dat je het juist schema volgt en niet zomaar wat gaat doen.

Maak een moodbord voor jezelf met het in het midden het doel dat je kwijt wil en streep elke week weg wat je eraf hebt gekregen.Dit is een zeer krachtig tool dat echt werkt!

Wat betreft voeding, maak voor jezelf een dag- en weekplan wat je gaat eten en op welk tijdstip , zorg dat je dit in huis hebt gehaald en in een (koel)box meeneemt in je wagen of naar je werk zodat je je niet laat afleiden door andere lekkere dingen.

 

Afvallen in 1 maand hangt dus van jezelf af en het maken van een goede start. Meer tips en ticks nodig om gewicht te verliezen ?

Met deze link kan je mijn gratis ebook aanvragen.

 

Dries Theys                                                    

Over de Auteur

De WAAROM, drijft mij NU in het leven.
 
Succesvol zijn in wat ik doe om andere te helpen met een gezonder, slanker en fitter lichaam. Mijn passie voor voeding, bewegen en gezondheid helpen mij daar dagelijks bij.
 
Mijn bedrijf richt zich op een gezonde levensstijl. De wereld helpen met een slank en vitaal leven.

Mensen motiveren en inspireren om gezonder te gaan leven is waar het om draait. Daar staat ook mijn missie voor "ALL YOU NEED IS ENERGY ".

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo