Het belang van detoxen - Artikelpost

Het belang van detoxen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 575 | Aantal woorden: 303 | Datum: | 0 commentaar

Iedere dag komt je lichaam in aanraking met talloze giftige stoffen die we opnemen in ons lichaam.

Zware metalen in de lucht, resten van pesticiden en herbiciden op groenten en fruit, schadelijke toevoegingen in onze voeding zoals kleur- geur- en smaakstoffen, luchtvervuiling, inademen van dampen uit spuitbussen, gifstoffen uit cosmetica en verzorgingsproducten, verzuring door slecht eten. Een zo zijn er nog talloze voorbeelden.

Je lichaam krijgt te maken met giftige stoffen die afgebroken en verwijderd moeten worden. Je lichaam is in staat om deze stoffen af te voeren via uitademing, zweten en de urine. Maar wanneer de hoeveelheid gifstoffen te groot is om veilig af te voeren via deze wegen, dan kiest je lichaam ervoor om de gifstoffen op te slaan in je organen en je vetweefsel. Het gevolg is dat alle celfuncties en dus ook weefsel- en orgaanfuncties achteruit zullen gaan. Onze gezondheid gaat achteruit.

Door een detox te doen kun je ervoor zorgen ervoor dat je lichaam deze opgeslagen stoffen weer loslaat en afvoert. Hierdoor komt je lichaam in evenwicht en kunnen alle processen weer optimaal functioneren. Het resultaat is dat je je vitaler en energieker zult gaan voelen.

Detoxen stimuleert het lichaam om opgeslagen gifstoffen af te voeren. De 10 Minuten Detox is een heel praktisch middel. Een aloude krachtige methode om eenvoudig in slechts 10 minuten per dag te ontgiften. Alleen wat koud water is nodig. De resultaten kunnen wonderbaarlijk zijn.Over de Auteur

Iwan Boersma heeft een grote belangstelling voor gezondheid. Uitgangspunt is dat met minimale inspanning grondige resultaten behaald kunnen worden. Het leven is immers al druk genoeg.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo