11 tips om buikvet te verliezen - Artikelpost

11 tips om buikvet te verliezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 913 | Aantal woorden: 585 | Datum: | 0 commentaar

Een slanke lijn is fijn. Dit gepaard met een slanke taille is nog leuker! Toch wil het wel eens lastig zijn buikvet te verliezen. Deze 10 gouden tips helpen je de overtollige kilo's rondom de taille te verliezen.

tips voor een slanke buik

1. vervang alle dranken met thee en water Dranken bevatten vaak onopgemerkt veel calorieën. Ook zijn er dranken waar veel extra stoffen toegevoegd die de spijsvertering kunnen verstoren. Speel op safe, de eerste tip is daarom: drink enkel water of thee. Bij voorkeur: groene of witte thee.

2. vertel anderen over het afvallen Een beetje sociale controle kan helpen met afvallen. Vertel vrienden over het afvallen en hoe het vordert. Niet alleen zul je je vrienden minder snel vertellen dat je de vorige avond een zak chips hebt gegeten en het dus minder snel doen, ook is positieve stimulans belangrijk.

3. beweeg meer Het is belangrijk veel te bewegen. 30-60 minuten is aanbevolen. Dit betekent overigens niet dat het daarnaast slim is om de rest van de dag languit op de bank te liggen.

4. probeer nieuwe groenten en fruit uit Nieuwe voeding geeft het lichaam weer nieuwe stimulans om voeding te verwerken. Het houdt de spijsvertering actief. Daarnaast is het ook leuk om zo af en toe eens iets nieuws te proberen.

5. neem maaltijden waar meer dan 5 ingrediënten in voorkomen Afwisseling is belangrijk en ongezonde maaltijden hebben vaak minder ingrediënten. Handige tip dus om af te vallen.

6. Focus op kwaliteit en niet op kwantiteit Calorieën tellen is belangrijk, maar gezond eten ook. Overleven op 5 mars repen en 5 blikjes cola per dag zou qua calorieën niet eens zo slecht zijn, maar is natuurlijk wel erg ongezond.

7. slaap voldoende Rust is essentieel bij het afvallen. Wist je dat te weinig slaap tot gewicht toename kan leiden? Daarom: op tijd naam bed en uitgerust de volgende dag starten.

8. denk aan gluten Veel personen hebben een licht probleem met gluten verteren. Enkele maaltijd vormen geen probleem, maar 3 glutenrijke maaltijden per dag wel. Brood als ontbijt en lunch en pasta als avondeten bijvoorbeeld. Mocht je 's ochtends wakker worden met een opgezwollen buik en erg moe worden van gluten, probeer dat wat te minderen en meer groenten te eten.

9. minder koolhydraten Koolhydraten zijn nodig voor energie maar zijn ook dikmakers. Een gezonde balans bestaat uit 40-50% energie uit koolhydraten per dag. Meer informatie over koolhydraten en afvallen.

10. work-out Richt je niet enkel op sit ups. Deze zijn belangrijk voor kracht en vorm. Voor een slanke lijn is het belangrijk voldoende cardio fitness te doen.

11. verminder stress Stress kan ook leiden tot gewicht toename. Om af te vallen is een balans van lichaam en geest belangrijk.

Hulp bij afvallen

Kunt u extra steun gebruiken bij het afvallen? Overweeg dan een voedingssupplement te gebruiken, zoals Lipo13 Garcinia. Dit product, geheel van natuurlijke bestanddelen, stimuleert spijsvertering en vetverbranding. Hierdoor zul je net iets makkelijker en sneller afvallen, wat stimuleert door te zetten.Over de Auteur

Sylvie de Leer: hoofdredacteur bij afvallen en koolhyraten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo