3 tips om snel af te vallen. - Artikelpost

3 tips om snel af te vallen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 933 | Aantal woorden: 482 | Datum: | 0 commentaar

Het is voor bijna iedereen belangrijk om er gezond en fit uit te zien. Hierbij hoort dan ook een gezond gewicht dat bij jouw lengte past. Door het berekenen van jouw MBI kun je erachter komen of je een gezocht gewicht hebt, of juist te zwaar bent. Je BMI bereken je met jouw lengte en gewicht. Dit is op meerdere websites mogelijk. Toch kan het zo zijn dat dit niet helemaal klopt. Als je zwaar bent door spieren, betekent dit niet dat je overgewicht hebt.

Tips om snel af te vallen

Om je fit te voelen, maar er ook zo uit te zien kun je ervoor kiezen om af te vallen. Natuurlijk doe je dit het liefst zo snel mogelijk. Er zijn een aantal goede tips die jou kunnen helpen om snel af te vallen!

Ten eerste is het erg belangrijk om te ontbijten. Je ontbijt is een maaltijd waar je uiteindelijk de hele dag op zal leven. Het is het beste om binnen het eerste halfuur dat je wakker bent een ontbijtje te maken. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat je meer afvalt als je wel ontbijt, dan dat je niet ontbijt.

Ten tweede is uiteraard sport erg belangrijk. Als je wilt afvallen is cardio het meest handig. Fitness richt zich voornamelijk op het kweken van spieren. Natuurlijk verbrand je bij fitness ook calorieën, maar is cardio geschikter om mee af te vallen. Beweeg regelmatig en vraag niet teveel van je lichaam. Ga steeds een stapje verder en verander regelmatig jouw trainingsschema om het leuk te houden.

Gezond eten speelt een grote rol bij het afvallen. Iedereen weet dat je niet zal afvallen als je steeds kiest voor chips, patat of ander vet eten. Snel afvallen doe je door middel van gezonde voeding met sporten. Voorbeelden van gezonde voeding is verse groenten en vers fruit. Ook regelmatig eten is erg belangrijk voor snel afvallen. Of je kiest voor de maaltijdvervangers van bijvoorbeeld Vitadis.

Ten slotte heb je ook nog te maken met wat je drinkt. Gooi alle frisdrank en sapjes die teveel suiker bevatten maar meteen in de prullenbak. Om af te vallen kun je het beste kiezen voor veel water en thee. Vermijd als het kan ook koffie. Drink minstens twee liter water per dag en zorg dat je bij het sporten altijd een flesje water hebt. Snel afvallen hoeft dus niet zo moeilijk te zijn!



Over de Auteur

Dit artikel is geschreven door Irene de Bloïs. Voedingsconsulente en blogger. Wil je meer weten over Irene, of waar zij over blogt, dan kun je terecht op http://www.verantwoordafvallenonline.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Lekker snel
Lekker snel

€ 29,00
Toon product

Koolhydraatarme Ovenschotels, 57 Snelle Recepten voor het Hele Gezin >> Hardcover Kookboek >> Makkelijk Afvallen
Koolhydraatarme Ovenschotels, 57 Snelle Recepten voor het Hele Gezin >> Hardcover Kookboek >> Makkelijk Afvallen

€ 29,00
Toon product

OENOBIOL Binder 3in1 - Afslankpillen voor snel afvallen - Fatburners - Gewichtsverlies - 60 Capsules
OENOBIOL Binder 3in1 - Afslankpillen voor snel afvallen - Fatburners - Gewichtsverlies - 60 Capsules

€ 47,90
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo