FB pix 5 Dodelijkste Dieet Trends: Pillen die echt gevaarlijk kunnen zijn! - Artikelpost

5 Dodelijkste Dieet Trends: Pillen die echt gevaarlijk kunnen zijn!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 11271 | Aantal woorden: 979 | Datum: | 0 commentaar

5 Dodelijkste Dieet Trends: Pillen die echt gevaarlijk kunnen zijn!

Trouwblogs en tijdschriften zijn gevuld met suggesties voor nerveuze bruiden in de hoop om ponden kwijt te raken voor de grote dag. Enge en gevaarlijke nieuwe dieetdrugs winnen de goedkeuring - inclusief Forbes - heeft het over de über-griezelige voedingssonde dieet. Maar elke keer dat je probeert om gewicht te verliezen sneller dan de medisch aanbevolen 1 tot 2 pond per week, neem je risico's. Dus nu is het tijd om te kijken hoe ver we willen gaan om gewicht te verliezen - en welke risico's we bereid zijn te nemen. Hier zijn de nieuwste dieet trends, en een realistische inschatting van de gevaren die zij vormen.

1. De Japanse Weight Loss Pill

Wat is het: Een supplement geïmporteerd uit Japan bekend als Xiushentang, de markt gebracht als Japan Rapid Weight Loss Diet Pills in drie kleuren: groen, geel en blauw. Enige tijd geleden heeft de Voedsel en Warenauthoriteit een sterke waarschuwing gegeven, waarin staat dat de medicijnen de chemische fenolftaleïne en het gewichtsverlies drug sibutramine bevatten.

Waarom het gevaarlijk is: Phenolphthalein is genoteerd door de Voedsel en Warenauthoriteit als een vermoedelijk kankerverwekkende stof, en sibutramine, verkocht onder de merknaam dieet drug Meridia, en werd getrokken uit de markt in 2010 voor het verhogen van het risico op een hartaanval en beroerte.

2. Clen Fat Burner

Wat het is: Clenbuterol is een steroïde gebruikt om respiratoire aandoeningen bij paarden te behandelen. Het is niet goedgekeurd voor menselijk gebruik, maar wordt illegaal gebruikt door atleten en modellen om spiermassa en gewichtsverlies te stimuleren. Het nieuws haalde de krantenkoppen afgelopen zomer, toen atleten werden geschorst uit de Pan Am Spelen nadat ze positief waren getest voor het hebben van "Clen ', zoals het vertrouwelijk bekend is.

Waarom het gevaarlijk is: Clenbuterol is niet getest bij mensen, maar er is bewijs uit dierproeven dat als het is opgenomen door de spierweefsels in het hele lichaam de hartspier beschadigd kan raken. Het is illegaal om het te gebruiken in de menselijke consumptie, maar het is gemakkelijk verkrijgbaar bij vele farmaceutische websites met een snelle Google-zoekopdracht. Er is veel bezorgdheid dat we misschien clenbuterol onbewust nemen; deze zomer de FDA waarschuwde dat tot 40 procent van de geïmporteerde vlees had positief getest voor clenbuterol, overgedragen van het gebruik van dieren.

3. De Braziliaanse Diet Pill

Wat het is: Voedingssupplementen geïmporteerd uit Brazilië, verkocht onder de naam van Emagrece Sim en Herbaslim. De lange lijst van ingrediënten bestaat uit Librium, het antidepressivum Prozac, en de stimulerende fenproporex. Sinds 2006, toen de FDA een waarschuwing tegen deze medicijnen afgegeven, zijn nieuwsberichten aan de alarmbel.

Waarom het gevaarlijk is: de combinatie van uppers en downers kan leiden tot ernstige stemmingswisselingen. Allure Magazine gerapporteerd modellen die leden extreme veranderingen in de persoonlijkheid, alsook andere vreemde symptomen, zoals een overgevoeligheid voor aanraken. Inmiddels is de drugs blijven stevig verkopen via websites die hun verbazingwekkende gewichtsverlies voordelen tout.

4. Qnexa en opvolgers

Wat is het: De veronderstelde toekomstige blockbuster dieet drug Qnexa is slechts de eerste van een aantal gewichtsverlies drugs in laatste fase testen. Alle zijn combinaties van bestaande medicijnen en zorgen voor een snellere goedkeuringsprocedure. Contrave, van Orexigen, is een mix van bupropion, een antidepressivum ook gebruikt om te stoppen met roken, en naltrexon, gebruikt voor alcoholisme en verslaving aan opiaten. Arena Pharmaceuticals lorcaserin, een eetlustremmer, kan uiteindelijk worden goedgekeurd door de FDA later dit jaar.

Waarom het gevaarlijk is: Eerlijk gezegd, enig verdovend middel dat knoeit met het metabolisme en humeur is waarschijnlijk lastig bijwerkingen hebben. Vorig jaar werd de FDA gestuurd Contrave terug in testen, die langdurige studies om ervoor te zorgen dat - net als veel dieet drugs die werken als stimulerende middelen - geen kans op een hartaanval verhogen. Lorcaserin, die veel betere veiligheid in studies hadden, werd ook teruggestuurd door de FDA voor verdere tests als gevolg van bezorgdheid over de hartklep schade.

5. De K-E Dieet

Wat is het: Forever meer bekend als de "sonde dieet" of "neus infuus dieet" KE de werkwijze omvat het inbrengen van een naso-maagsonde via de neus, waardoor een voedingsoplossing rechtstreeks geleverd aan de maag. Zoals gerapporteerd door Forbes, de KE methode beperkt calorie-inname tot ongeveer 800 calorieën per dag, terwijl je eet geen voedsel terwijl je het doet. Er is niet veel meer te zeggen over dit gekke nieuwe dieet trend die nog niet is gezegd. Gepopulariseerd door bruiden op zoek naar de spreekwoordelijke 1o kilo's verdwijnen in twee weken (behalve dit dieet belooft een 20-pond verlies in 10 dagen), de procedure resulteert in het vinden van een arts die zal de procedure te overzien.

Waarom het gevaarlijk is: Nou, het gaat om het plaatsen van een voedingssonde langs de neus in de maag. Er is een aanzienlijke kans op ontstekingen en infecties. De werkwijze brengt het lichaam in een metabole staat bekend als ketose, die vetverbranding plaats van glucose voor energie betekent. Technisch gezien werkt om gewicht te verliezen, maar ketose verhoogt de niveaus van ketonen in het bloed, die aanzienlijke nadruk legt op de lever en de nieren. En rekening houden met de twijfelachtige geloofsbrieven van een arts bereid om deze procedure te doen op een verder gezonde patiënt. Er is gewoon geen andere manier om deze trend te beschrijven dan het hof rampOver de Auteur

Hetjuistedieet.nl informeert u graag over alle dieten en de werking daarvan.

Lees hier meer over het Yoghurt Dieet en Ziekenhuisdieet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo