FB pix 5 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen na de zwangerschap - Artikelpost

5 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen na de zwangerschap

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1059 | Aantal woorden: 866 | Datum: | 0 commentaar

5 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen na de zwangerschap

Aan alle nieuwe mama's die er zijn. Heb je eindelijk je bundels van vreugde aan deze wereld, maar je moet ook gaan denken aan hoe je gaat afvallen na de zwangerschap. Nieuwe moeders vinden het meestal erg moeilijk om dit te doen omdat ze in vorm moeten blijven en tegelijkertijd zorgen voor hun pasgeborenen tegelijkertijd. Tijd heb je vaak niet aan jouw kant en je voelt je heel vaak heel moe. Het idee om af te gaan vallen lijkt ver gezocht. Maar de oplossing is nabij: je kunt nog steeds afvallen na de zwangerschap ook al ben je vaak moe en kom je energie en tijd tekort!

Hier zijn verschillende trucs die u kunt gebruiken zonder instorten van uitputting:

1. Neem tijd voor jezelf

Elke moeder weet dat dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar je moet voor jezelf zorgen als je wilt kunnen zorgen voor jouw dierbaren. Dat geldt ook voor alle tijd in elke vorm. Het kan moeilijk zijn om een ​​uur per dag of zelfs 30 minuten vinden om oefeningen te doen met de pasgeborene erbij. Zoek bij uw echtgenoot of familielid extra hulp voor het babysitten terwijl u uw oefeningen doet. Probeer te gaan voor sportscholen die ook een kinderopvang hebben. Als die optie is, probeer dan te gaan trainen, terwijl je baby slaapt. Het maakt niet uit of je trainingssessie een uur duurt, zo lang je maar 15 minuten per sessie (vier sessies in totaal) per dag oefent. Wat belangrijk is, is dat je voldoende tijd spendeert aan het trainen.

2. Eet voedzaam voedsel

Het is belangrijk om een ​​voldoende calorieën binnen te werken als je wilt afvallen na de zwangerschap. Dit is geld vooral wanneer u borstvoeding geeft. Je stofwisseling vertraagt ​​als je niet eet voldoende calorieën binnen krijgt. Het kan dalen met 20 a 30%. Bovendien zal uw energie-niveau dalen enorm als je te veel junk food eet. Jij en je baby krijgen dan ook niet de best mogelijke voeding. Eet in kleinere porties, en dat meerdere keren per dag. Nooit langer dan 2-3 uur te gaan tussen de maaltijden. Zorg voor voldoende calcium, want dat versnelt je stofwisseling, van donkergroene groenten tot aan vetarme zuivelproducten. Varieer met vers fruit, magere eiwitten en volkoren producten.

3. Ontvang een baby betrokken zijn bij uw Exercise

Wat kan beter zijn dan om gewicht te verliezen na de zwangerschap tijdens het trainen uit huis gaan en veel plezier te hebben met je baby! Deelnemen aan een online dieetcommunity om te socialiseren met andere nieuwe moeders in uw omgeving die net zo enthousiast over wandelingen en zwemmen met de kleintjes is zeker een goed idee. Kijk ook eens op uw lokale recreatiecentrum voor klassen die oefeningen doen samen met de kleine. Als u liever prive tijd met je baby heeft, ga dan voor lange wandelingen, terwijl jij ze in hun kinderwagen zet. Probeer een wandeling op verschillende locaties, zoals de dierentuin, het winkelcentrum, een park of gewoon rond uw buurt. Wanneer uw baby in staat is om te lopen, breng ze naar een speeltuin en zodat ze kunnen rennen en spelen zoals ze doen.

4. Krijg hulp

Het is heel belangrijk met nieuwe moeders om goede ondersteunende netwerken te socialiseren. Veel vrouwen die proberenaf te vallen na de zwangerschap vinden het vaak heel moeilijk om alleen te doen. Of het nu het bieden van babysit service of een oppepper is, vrienden en familie kunnen een belangrijke rol spelen in uw succes. Ook is het belangrijk om verbinding te maken met andere nieuwe moeders die geconfronteerd worden met dezelfde strijd als jij. Zoek een goede gemeenschap van nieuwe moeders die, net als u, proberen af te vallen na de zwangerschap. Lees over de obstakels die ze hadden en hoe ze hebben geleerd om ze te overwinnen. Deel dan uw eigen ervaringen. U zult verrast en blij om te weten dat je niet alleen bent.

5. Slaap goed

Nieuwe moeders kunnen het moeilijk vinden om deze tip te volgen terwijl ze proberen af te vallen na de zwangerschap, maar het is belangrijk te proberen. Onvoldoende slaap kan leiden tot allerlei lichamelijke en emotionele problemen. Erger nog, onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mensen niet genoeg slaap krijgen. Dat is vooral het geval voor ouders met pasgeboren baby's. Zwangerschap je maakt al heel erg moe. Zorg ervoor dat jouw echtgenoot, vriend of familielid te hulp schiet bij gehuil van de baby, terwijl jij per dag 8 a 10 uur slaap krijgt. Gebruik oordopjes indien nodig. De hoge kwaliteit van de slaap zal zeker veel opleveren. Moeders die borstvoeding geven zouden het beste een ​​beetje langer slapen om voldoende rust te krijgen. Gewoon dutjes doen wanneer je maar kunt, en vergeet niet dat, zowel jij als jouw baby de hele nacht door zullen slapen, en die dag zal spoedig arriveren.  Over de Auteur

Lees hier meer over het Cambridge Dieet en het Crash Dieet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo