7 Tips Voor Een Platte Buik. - Artikel Post - Artikel Marketing

7 Tips Voor Een Platte Buik.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 527 | Aantal woorden: 535 | Datum: | 0 commentaar

Een platte buik is hot omdat de meeste mensen niet houden van buikvet vanwege het lelijk zicht en het gevaar op  meerdere risico’s die onze gezondheid beïnvloeden.

Overgewicht vergroot het risico op diabetes, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en kanker. Dit zijn de redenen waarom  het zo belangrijk is om het buikvet te verwijderen.

Hier zijn enkele tips voor het bekomen van een platte buik:

Meer lichaamsbeweging

Voor een platte buik verhoog de hoeveelheid activiteiten die je elke dag doet. Maak er geen gewoonte van om steeds auto te nemen, probeer ook eens te voet te gaan of met de fiets te rijden naar je werk. Het is zeer belangrijk om 30 min per dag lichaamsbeweging te hebben.

Versterken van de buikspieren

Voor een platte buik voer je specifieke oefeningen uit om de buik te versterken en een platte buik te bekomen. Het liften van de bekken en crunches zijn goede oefeningen. Belangrijke tip bij deze oefeningen is bij het inademen de spieren los laten en bij het uitademen de spieren samen trekken .

Eet op vaste tijdstippen

Het overslaan van maaltijden vertraagt je stofwisseling. Daardoor maakt het lichaam een opslagplaats aan om vetten te behouden. Een ideale manier om gewicht te verliezen en een platte buik te krijgen is het verspreiden van een grote maaltijd in kleinere porties.

Verban slechte gewoontes

Beperk uw alcoholgebruik tot minder dan twee drankjes per dag om het buikvet te verminderen. Volgens een studie vertraagt het vet metabolisme met 73% na het drinken van twee wodka drankjes.

Vermijd stressvolle situaties

Chronische stress verhoogt cortisol in het lichaam. Het draagt bij aan je eetlust, waardoor je hunkert naar vette en zoete voedingsmiddelen . Dit slaat vet in op de buik. Probeer je te ontspannen en vermijd deze situaties.

Neem voldoende  slaap

Voldoende slaap voorkomt het ontbreken van leptine, een hormoon dat de energie in het lichaam in evenwicht brengt. Veel onderzoekers zijn van mening dat de afwezigheid ervan bijdraagt tot obesitas. Slaap minstens acht uur per dag om uw cellen en energie te herstellen om een platte buik te bekomen.

Drink voldoende water

Water helpt om je lichaamsvocht in balans te brengen. Indien we niet voldoende drinken en het lichaam uitgedroogd geraakt zal het lichaam al het vet opslaan wat het binnen krijgt. Een ander voordeel is dat het de eetlust vermindert en het hunkeren naar eten stopt. Drink acht glazen water per dag om een platte buik te bekomen.

Wat je nu gaat ontdekken zijn mijn geheimen die nog nooit iemand met je gedeeld heeft. Wil je echt werk maken en een platte buik hebben volg dan deze link

Over de Auteur

Succesvol zijn in wat ik doe om andere te helpen met een gezonder, slanker en fitter lichaam. Mijn passie voor voeding, bewegen en gezondheid helpen mij daar dagelijks bij.
 
Mijn bedrijf richt zich op een Gezonde Levensstijl. De wereld helpen met een slank en vitaal leven.

Mensen motiveren en inspireren om gezonder te gaan leven is waar het om draait.

Daar staat ook mijn missie voor "ALL YOU NEED IS ENERGY ".

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo