Afvallen - 4 Essentiële Voedingsmiddelen Om U Te Ondersteunen - Artikelpost

Afvallen - 4 Essentiële Voedingsmiddelen Om U Te Ondersteunen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 664 | Aantal woorden: 508 | Datum: | 0 commentaar

4 Essentiële Voedingsmiddelen Om U Te Ondersteunen Bij Het Afvallen

Weet je dat je kunt afvallen door het eten van bepaalde voedingsmiddelen? Dat klinkt ongelooflijk, maar toch is het zo. Hoewel de zogenaamde 'experts' ons altijd aangeraden hebben om weinig te eten om af te vallen is het ook mogelijk bepaalde voedingsmiddelen tot je te nemen die je kunnen helpen je gewicht nog sneller te verliezen.

Het is namelijk zo dat je lichaam extra veel calorieën moet verbranden om deze voedingsmiddelen te verteren. En zoals U waarschijnlijk al weet, hoe meer calorieën je verbrandt, des te sneller verlies je gewicht en val je af!

Hoe ouder we worden des te trager wordt onze stofwisseling en dat is ook een van de grootste redenen dat de meeste mensen op middelbare leeftijd zwaarder worden. Als de stofwisseling lager wordt van een persoon op middelbare leeftijd, dan verbrandt ie minder vet vergeleken dan ie deed in zijn jeugd voor dezelfde inspanning. Maar het eten van bepaalde voedingsmiddelen stimuleert de stofwisseling sneller te gaan. Hieronder lees je over enkele van deze stofwisseling versnellende voedingsmiddelen.

1. Groene Thee: Als je gewoonlijk al thee drinkt in de ochtend, vervang deze dan door groene thee! Gewone thee is niet slecht, maar groene thee is nog beter! Het bevat vetverbrandende ingrediënten die u helpen bij het afvallen. Het is geen wonder dat veel afslankproducten op de markt groene thee hebben als gemeenschappelijk ingrediënt!

2. Pindakaas: Pindakaas is een goede vervanging voor normale smeerboter. In tegenstelling tot gewone boter, dat rijk is aan vet, is pindakaas rijk aan vezels en eiwitten, die beide helpen bij het afvallen. Terwijl eiwitten helpen het vet te verbranden door het bouwen van spiermassa, zullen vezels helpen bij het onderdrukken van uw eetlust en uw hogergevoel tegengaan voor een langere periode.

Pindakaas is verkrijgbaar bij lokale winkels, maar als je wilt, kun je het ook zelf maken! Pindakaas zorgt voor een heerlijk ontbijt in combinatie met volkoren tarwe!

3. Amandelen: Er zijn twee soorten vet beschikbaar: goede en de slechte vetten. De slechte vetten kunt U het beste vermijden, omdat ze je dik maken. Anderzijds, de goede vetten, voorzien het lichaam van voedingsstoffen, zoals vetzuren. Amandelen bevat veel goede vetten; het is rijk aan vetzuren en eiwit. Amandelen helpen u dus vet te verbranden door het stimuleren en versnellen van uw stofwisseling!

4. Bonen: Des te beter je in staat bent om je honger te onderdrukken des te sneller ben je in staat om gewicht te verliezen. Bonen zijn een geweldig eetlustsupplement. Dat wil zeggen, ze zijn rijk aan vezels en helpen je zodoende je hoger te stillen voor een langere tijd dan andere voedingsmiddelen.Over de Auteur

Ray schrijft al 2 jaar artikelen over verschillende onderwerpen zoals internet marketing, zelf hulp en gezondheid.

Daarnaast runt hij zijn eigen websites waaronder Afvallen XL

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo