FB pix Afvallen buik - Artikelpost

Afvallen buik

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1398 | Aantal woorden: 568 | Datum: | 1 commentaar

7 Tips om af te vallen

Hebt u moeite om buikvet te verbranden? Miljoenen mensen over de hele wereld hebben dit probleem. Zelfs mensen, die niet veel overgewicht hebben , vinden het erg moeilijk om zich te ontdoen van deze hardnekkige buik vet. Als u een van hen, bent hoef je alleen maar te kijken naar de top voedingsmiddelen die buik vet te verbranden doet toe nemen:

1 Yoghurt:

We weten allemaal dat yoghurt een zeer gezonde voeding is, en rijk is aan calcium. Echter, het kan ook nuttig zijn om afvallen bij je buik, volgens een experiment aan de universiteit van Tennessee. Hier waren 34 personen geobserveerd die een dieet aten met weinig calorieën. 16 van hen kregen 400-500mg calcium in de vorm van een dagelijks supplement. De overige 18 1100 mg calcium door de yoghurt te eten. Aan het eind van het experiment, hadden beide groepen gewicht verloren. Echter, de personen aan wie het voedingssupplement verloor slechts 0,63 cm van de buikomvang en de mensen die yoghurt aten verminderden hun taille met 4 hele cm!

2 Thee:

Het bevat catechinen, waarin het verlangen naar koolhydraten verminderen en leiden tot een milde thermogenese. Drink 2-4 kopjes thee per dag. Het drinken van thee voor de training kan s de tofwisseling verhogen en vetverbranding versnellen. Zo zal je afvallen buik

3 Roodbaars:

Het is een uitstekende bron van vele essentiële ingrediënten die abdominaal vet te verminderen. Het bevat trage-vergisting, eiwit, en calcium dat bijdraagt ​​aan de vermindering van het gewicht en de omega-3 vetzuren die lagere greline (honger hormoon) niveau en de controle stress te helpen.

4 Enkelvoudig onverzadigde vetten:

Probeer om meer olijfolie, avocado's en noten te consumeren, niet alleen om de maag vet te verliezen, maar ook voor uw algehele gezondheid.

5 Grapefruit:

Deze vrucht is zeer rijk aan vitamine C en kan ook de insuline pieken bestrijden die leiden tot gewichtstoename.


6 Meloen:

Meloen is hoog in kalium dat de niveaus van natrium reguleert en bestrijdt de zwelling.

7 Walnoten:

Studies hebben aangetoond dat walnoten kunnen de niveaus van stresshormonen, zoals cortisol (dat bijdraagt tot gewichtstoename) lager, omdat zij bevatten omega-3 vetzuren.

 

En een Bonus Tip . Dit mischien nog wel de belangrijkste van alle maalvoor Afvallen buik. Zorg ook dat jou hormoon huishouding in even wicht is. Zorg ook dat je geen of zo min mogelijk stress hebt. Want het is bewezen dat deze aspecten zeer belangrijk zijn voor het afvallen. 

Over de Auteur

Door  allerlei boeken artikelen te lezen en video’s te bekijken. Weet ik er nu heel wat van.  Ook ben ik zelf gezond gaan eten en een paar keer in de week gaan sporten. Hierdoor kom ik veel vitter van mijn werk en ben in het algemeen voel ik me gewoon lichamelijk en geestelijk  veel beter :) Deze kennis wil ik met jou delen zodat jij ook beter en vitter door het leven zult gaan. Dit kan ik iedereen aanraden Zo kan jij ook afvallen bij je buik.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Wed, 18 May 2011 at 11:35 AM, by Topper
Goeie Tips! Nu alleen nog doen, moet er toch een keer van komen!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo