FB pix Afvallen Veghel - Artikelpost

Afvallen Veghel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2665 | Aantal woorden: 444 | Datum: | 0 commentaar

Afvallen Veghel

Wanneer je op zoek bent naar een goede sportschool en je wilt afvallen in Veghel, dan ben je bij Madonna’s aan het juiste adres! Na je intakegesprek start je met sporten. Je volgt een circuittraining onder begeleiding van de circuitcoaches. De eerste drie keer krijg je persoonlijke aandacht zodat je goed aan je doelen gaat werken. Daarna wordt je door ons ondersteund om daadwerkelijk je doelen te behalen. Eens per maand evalueren wij samen met jou om te kijken hoe het met jou doelstellingen staat. Met body support behaal je sneller je doelstellingen, het geeft je een beter gevoel en je krijgt meer energie.

Bij Madonna's hoef je jezelf niet ongemakkelijk te voelen dat iedereen kijkt want het is fitness voor vrouwen. Je sport gezamenlijk met de andere vrouwen. Madonna’s is gevestigd in het centrum van Veghel.

Werkwijze Madonna's

Madonna's fitness voor vrouwen in Veghel is een heel trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Met een circuittraining van 30 minuten werk je aan je lichaam en conditie. De circuitcoaches begeleiden en motiveren je waardoor niet alleen gaat afvallen maar je gaat fitness veel leuker vinden. Hierdoor zal je het ook veel beter volhouden. Het kost je niet veel tijd, je zit lekkerder in je vel en je ziet al bij twee keer per week trainen goed resultaat!

Sporten heeft een positief effect op je lichaam. Je krijgt onder andere een betere vitaliteit en heb je minder last van blessures. Je stofwisseling verbetert en je krijgt een beter afweersysteem. Deze fitness voor vrouwen bied je naast alle fysieke verbeteringen nog meer voordelen: •

  • Eenvoudig te combineren met je drukke dagelijkse schema
  • Train zowel je lichaam als je conditie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Fitness ontwikkeld voor vrouwen
  • Coaching met individuele aandacht

 

Gratis proefles in Veghel

Wil je graag een proefles volgen in Veghel om te kijken of vrouwen fitness wat voor jou is? Dat kan bij Madonna's! Een circuittraining met persoonlijke begeleiding zodat je gaat afvallen, fitter gaat voelen en meer energie krijgt. Je sport bij Madonna’s vanaf € 7,95 per week. Als je direct wilt gaan afvallen in Veghel vraag dan een gratis proefles aan en ervaar hoe leuk fitness voor vrouwen kan zijn.Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo