FB pix Afvallen, wat werkt en wat niet? - Artikelpost

Afvallen, wat werkt en wat niet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1140 | Aantal woorden: 562 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn een aantal procedures om lichaamsgewicht te verminderen. Zoals bij alle procedures en technieken zijn er ook een aantal minder perfecte technieken. De mega vetverlies methoden zijn meestal niet de meest gunstige methoden. Hier bieden ze vaak een combinatie van extreem veel sporten met je te onthouden van het meeste voedsel aan.

Mega vetverlies methoden geven u snel lichaamsgewicht reductie, maar het lichaamsgewicht is bijna nooit gezond en evenwichtig. Het nare is dat het niet alleen vetverlies is wat het gewichtsverlies veroorzaakt. Het is vaak een mengsel van vermindering van water en spieren in je lichaam wat vermindert wordt. Hierbij heb je vaak ook last van een groot hongergevoel! Natuurlijk werkt dit wel even, maar zodra je met deze methoden stopt, zit het gewicht er zo weer aan, want onze lichamen zijn opgebouwd uit water.Eten is een gedrag, afvallen zit tussen je oren, in je gedachten.

Vetarm afvallen werkt niet, dat zie je wel aan de maatschappij, vetarm eten bestaat al 25 jaar en de maatschappij wordt alsmaar dikker.

Fitness werkt niet, de mensen worden geen gram lichter, alleen hun portemonnee. 85% van de mensen gebruiken het fitnessabonnement niet meer na een paar weken of te weinig om het betaalde abonnement eruit te halen. 

Caloriearme diëten  werken niet.Je vertraagd het metabolisme, waardoor je lichaam uiteindelijk minder vet gaat verbranden. De afslankprogramma’s die je vaak in de verschillende boeken tegenkomt, werken ook niet,je verliest hier ongeveer 1 kilo per 14 dagen mee. De meeste mensen geven dit al snel op.

 

De waarheid achter de diëten: je eet het verkeerde voedsel op het verkeerde moment van de dag.

Het voedsel wat je eet, kan je dik of dun maken.

Het eetpatroon is het belangrijkste wat er is.

Dit komt omdat je je lichaam met een motor kunt vergelijken. Het heeft slechts op bepaalde momenten van de dag bepaalde voedingsstoffen nodig. Wanneer jij niet de juiste voedingsstoffen op het juiste moment eet, zal je motor deze calorieën niet verbranden, maar opslaan.

Nee, je kunt beter meer dan drie keer per dag eten en zelfs de dingen die je lekker vindt.

Je kunt afslanken door het juiste voedsel te eten op het juiste moment.

De werking van het MDP is om je metabolisme(stofwisseling) te verassen, waardoor je meer calorieën zult gaan verbranden. Het plan geeft zeer effectieve en simpele tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd en vol gevoel krijgt en hierdoor dus ook niet te veel gaat eten. Je ontvangt eerst een gratis rapport met gratis tips erin om helemaal duidelijk te maken op welke principes het mentale dieetplan gebaseerd is.  Ook ontvang je bij het mentale dieetplan 4 maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning van Katja Callens, dit is erbij inbegrepen.

Is dit iets voor jou? Klik op de link en begin meteen!

Succes gegarandeerd!Over de Auteur

Ik ben zelf een hele poos bezig geweest met afvallen, verschillende dieten geprobeerd, nu is het me eindelijk gelukt om 22 kilo blijvend af te vallen!!

Ik ben weer helemaal in mijn element en ik heb nog nooit zo's zelfvertrouwen gehad! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo