Afvallen - Artikelpost

Afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 521 | Aantal woorden: 430 | Datum: | 0 commentaar

Als je gewicht wilt verliezen moet je eerst zorgen dat je levensstijl veranderd. Voor een korte tijd een dieet volgen heeft natuurlijk geen zin. Blijvend gewichtsverlies bereik je zo niet.  Diverse populaire diëten kunnen je helpen om het gewichtsverlies in gang te zetten, maar voor blijvende veranderingen in je levensstijl en voeding  zal je toch echt zelf aan moeten werken.

Bij het afvallen is het van belang gezond te eten en daarbij te sporten. Als je alleen maar op je eten let zonder daarbij te sporten zal je geen resultaten boeken.

Je moet proberen doelen op te stellen die je gemotiveerd houden. Korte-termijn doelen zoals in de zomer graag een strak buikje willen hebben werken meestal niet zo goed als blijvende doelen zoals gezonder worden voor je kind of een zekerde gevoel willen krijgen.

 

Hou in gedachten dat het wel even kan duren voordat je je ideale gewicht bereikt. Wordt dus niet boos of gedemotiveerd als dit niet binnen een maand lukt. Het duurt meestal wel even voordat je de juiste voeding voor je lichaam hebt gevonden.  Het is belangrijk dat je voor een lange termijn een zo tevreden mogelijk gevoel vast kunt houden. Als een dieet plan niet werkt, geef dan niet gelijk op en probeer een andere. Als je op geeft zal je nooit het ideale gewicht bereiken. Dit zou erg zonde zijn.  Er zijn vele manieren om gewicht te verliezen. Je moet zelf uitzoeken welke manier voor jou het beste werkt.  Als je daar achter bent gekomen zal je zien dat gewicht verliezen je makkelijker af gaat.

 

Wat ook helpt is om een dagboek bij te houden. Hierin schrijf je alles op wat je eet. Hierdoor kun je zien wat je beter niet had kunnen eten of wat juist goed ging. Weeg je zelf ook regelmatig. Hierdoor zie je wat je kwijt bent geraakt of wat er bij is gekomen. Dit zal je helpen om gemotiveerd te blijven. 

 

 

 Over de Auteur

De auteur die deze tekst geschreven heeft verkoopt Weightcaps. Weightcaps helpen u bij het afvallen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo