FB pix Buikvet verbranden, zonder jojo effect - Artikelpost

Buikvet verbranden, zonder jojo effect

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1087 | Aantal woorden: 758 | Datum: | 0 commentaar

 

Buikvet verbranden, maar geen zin in jojo effect ?

Lees dit artikel en vraag de gratis verdere informatie aan op:

http://buikvet-verbranden-nu.blinkweb.com/

U hebt last van overgewicht, uw buik zit u behoorlijk in de weg en u hebt de beslissing genomen om nu echt uw buikvet te gaan verbranden. Maar wat u niet wilt is na een succesvolle periode uw buikvet met rente terug zien komen. U zoekt de snelste manier en gaat uw eetgewoonten drastisch wijzigen. U calorie inname is nog maar de helft van wat u eerst naar binnen kreeg. En ja hoor, na een week als u weer op de weegschaal staat, bent u 3 kg of meer afgevallen. Geweldig toch? Onverminderd gaat u door en de weegschaal blijft naar beneden gaan, ondanks dat u regelmatig enorme trek heeft. Prima toch??? Of is er toch iets mis aan deze manier?

De weegschaal laat in ieder geval het gewenste effect zien. Ja zeker, uw gewicht gaat naar beneden, maar hoe weet u nu dat het ook inderdaad de vetten zijn die uw verbrand hebt? Ben u inderdaad uw buikvet kwijtgeraakt, of merkt u juist dat uw benen dunner zijn geworden en uw gezicht. En had uw af en toe flink last van trek of zelfs honger gevoel? Hoe voelt u zich, bent u fitter geworden, of merkt u dat uw energie eigenlijk is afgenomen?

Als het verbranden van uw buikvet of verminderen van uw gewicht gepaard gaat met aanvallen van grote trek of hongergevoel, is de kans heel groot dat u te weinig essentiële voedingsstoffen binnen krijgt en hierdoor gaat u geen vet verbranden, maar spierweefsel. Omdat een groot deel van onze verbranding plaats vindt in de spieren is het van belang dat de spiermassa juist op pijl wordt gehouden, of zelfs omhoog gaat. Want in het laatst geval kan uw lichaam juist meer calorieën gaan verbranden zonder dat u aankomt in gewicht. Op deze manier zult u dus eerder uw overtollig buikvet verbranden. En daarnaast zult u zich fitter gaan voelen en veel meer energie krijgen. En dat is nu net de bedoeling!

Hoe houdt je nu die spiermassa op pijl? Door voldoende bouwstoffen te eten in de vorm van eiwitten en in de juiste porties. Ons lichaam kan maar een bepaald portie eiwit aan. Eet je teveel, slaat ons lichaam het op als lichaamsvet, eet je te weinig, dan neemt de spiermassa af. De juiste hoeveelheid hangt is voor ieder anders. En hangt ook samen met de activiteiten die u doet. Eiwitten zorgen er bovendien voor dat u een langer verzadigd gevoel heeft.

Pas dus op voor crashdiëten, waardoor u onherroepelijk het jojo effect tegen komt. Weeg niet alleen, maar meet ook uw lichaam op diverse plaatsten. Soms raakt u in eerste instantie wel cm kwijt, maar geen gewicht. Dat kan, spiermassa is zwaarder dan vet! Ga rustig door. Het is gezonder om op een langzame gestage manier af te vallen en daarnaast heel goed voor u lichaam te zorgen. Op de lange duur hebt u hier veel meer aan en u voorkomt er mee dat u na een succesvolle periode van buikvet verbranden de kilo’s met rente terug krijgt.

Meer tips en om succesvol uw buikvet te verbranden vindt u op:

http://buikvet-verbranden-nu.blinkweb.com/Over de Auteur

Mijn naam is Joke Bijl. Ik ben 43 jaar en naast mijn werk als verpleegkundige zeer geinteresseerd in alles wat met voeding en gezonde leefstijl te maken heeft.

Al vele mensen zijn succesvol door mij begeleidt in het behalen van hun doelen omtrent gewichtsbeheersing.
Daarnaast schrijf ik regelmatig artikelen over afvallen en gezonde leefstijl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo