De Verborgen Waarheden Over Gewichts Toename - Artikel Post - Artikel Marketing

De Verborgen Waarheden Over Gewichts Toename

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Dries
Gezien: 431 | Aantal woorden: 555 | Datum: Wed, 10 Apr 2013 | 0 commentaar

Gewichts toename en gewichtsverlies worden voorgesteld door een eenvoudige formule ,  je moet meer calorieën verbranden dan die je krijgt uit je voeding. Zo simpel als het geschreven is, des te moeilijker het in de praktijk te brengen is en niet het gewenste resultaat oplevert.

Bent u een van die fanatieke lijners, die dagen doorbrengt zonder voeding en die nog steeds gewicht bijkomt? Hier een aantal van mijn bevindingen die gewichts toename verklaren.

Eten als je geen honger hebt

Eten als je geen honger ervaart dat is een van de belangrijkste redenen voor gewichtstoename. Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat ze voortdurend op iets kauwen. De gewoonte is vaak veel erger dan de behoefte aan voeding. Is het je zelf al opgevallen dat je snackt op kantoor? Heb je behoefte aan wat koekjes of chips naast je computer te hebben, alleen maar omdat je je beter voelt op deze manier? Veel mensen consumeren zoveel voedsel, zonder zelfs maar te beseffen hoe ongezond dergelijke gewoonten zijn.

Verborgen calorieën

Zelfs al lijkt sommige voeding gezond en perfect voor een dieet, kan deze verborgen calorieën bevatten die ervoor zorgt dat je gewicht toeneemt. Veel mensen hebben niet goed in de gaten hoeveel vloeibare calorieën ze gebruiken. Denk aan koolzuurhoudende dranken, sappen en water met een smaakje. Deze zijn allemaal ongezond en calorierijk. Water is de enige drank die geschikt is voor een persoon op  dieet. Andere bronnen van verborgen calorieën zijn bijvoorbeeld ketchup, volkorenbroodjes, salade dressings, kaas en alle andere soorten van specerijen.

Het niet lezen van etiketten

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat bepaalde voedingsmiddelen gezond zijn en als gevolg daarvan, nemen ze geen tijd om het etiket te lezen alvorens het te kopen. Heel vaak bevat “gezond“ voedsel veel calorieën en bevat het ongezonde vetten, kleurstoffen en / of conserveringsmiddelen. Al deze ingrediënten zorgen voor gewichts toename en niet te vergeten hoe ongezond ze allemaal zijn. Het lezen van etiketten en kijken wat je eten werkelijk bevat, is de enige manier om te stoppen met het verkrijgen van extra gewicht.

Spanningen

Stress is een belangrijke oorzaak van gewichtstoename die veel mensen onderschatten. We staan allemaal onder spanning maar iedereen gaat er op een andere manier mee om. Sommige mensen verliezen veel gewicht als gevolg van stress, terwijl anderen die kilo's opstapelen. Om stress te overwinnen grijpen mensen naar eten, en meestal de ongezonde dingen. Dit is een van de meest schadelijke gewoontes.

Wat kan je eraan doen?

Een evenwichtige levensstijl en een goede ontspanning zijn van het grootste belang voor duurzaam gewichtsverlies en geen gewichts toename. Ben je op zoek om van je overtollige gewicht af te geraken op een natuurlijke manier ?

Meld je hier aan voor mijn gratis afslank ebook en ik vertel je mijn geheimen om gewichts toename te voorkomen.Over de Auteur

Succesvol zijn in wat ik doe om andere te helpen met een gezonder, slanker en fitter lichaam. Mijn passie voor voeding, bewegen en gezondheid helpen mij daar dagelijks bij.
 
Mijn bedrijf richt zich op een gezonde levensstijl. De wereld helpen met een slank en vitaal leven.

Mensen motiveren en inspireren om gezonder te gaan leven is waar het om draait. Daar staat ook mijn missie voor "ALL YOU NEED IS ENERGY ".

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo