Drie manieren om af te vallen - Artikel Post - Artikel Marketing

Drie manieren om af te vallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Afvalgoeroe
Gezien: 676 | Aantal woorden: 683 | Datum: Sun, 3 Mar 2013 | 1 commentaar

Heel veel mensen willen afvallen middels diëten en andere manieren. Voor hen vormt dat overgewicht een probleem. Mensen willen afvallen op een goede en makkelijke manier. In dit artikel is aandacht voor drie manieren van afvallen, namelijk sporten, calorieën verminderen en diëten. Dit artikel is voor die mensen die voornemens zijn om snel gewicht te verliezen en nog zoeken naar de beste manier.

 

Bewegen  

Bij kilo’s verliezen is het van belang te bewegen. Zonder beweging is het moeilijker om gewicht te verliezen. Beweging is daarbij heel breed, van minder vaak je auto gebruiken tot hardlopen. Zo kun je gaan sporten als je af wil vallen, maar je kan ook proberen wat vaker de fiets te nemen in plaats van de auto. Viermaal per week een fikse wandeling van een uur kan ook helpen, zolang je maar meer beweegt dan voorheen. Tot slot kun je ook besluiten om naar de sportschool te gaan. De mensen daar kunnen je helpen en adviseren welke vorm van bewegen voor jou het meest goed is en zal helpen om op gewicht te komen.

 

Diëten  

Er zijn vele diëten die moeten helpen bij het bereiken van je ideale gewicht. Zoveel zelfs dat mensen ze niet meer uit elkaar kunnen houden. Mocht je van plan zijn een dieet te kiezen is een aantal zaken van belang. Een dieet is niet leuk, want je wordt in je eetgedrag belemmerd en ook in het nuttigen van hapjes. Je zal dus door moeten zetten en de motivatie zien te vinden om te blijven doorzetten met je dieet. Diëten kunnen ook zwaar zijn, omdat je speciale ingrediënten nodig hebt en op vaste momenten zult moeten eten of drinken. Bedenk van tevoren goed voor je de keuze neemt om aan een dieet te starten.

 

Calorieën  

Op de calorieën letten kan natuurlijk ook bij het afvallen helpen, want als je er minder nuttigt kom je ook minder aan. Het is voor jezelf dan van belang om op een rijtje te hebben hoeveel calorieën je dagelijks nuttigt en hoeveel je er dus kunt minderen. Voor volwassenen gelden de maxima van 2000 voor vrouwen en 2500 calorieën voor mannen. Je hoeft deze richtlijnen niet aan te houden want als je meer dan 2000 of 2500 gebruikt is minderen altijd goed. Wanneer je dan ook probeert om meer te bewegen en minder vaak gebruik te maken van de auto of het openbaar vervoer zul je merken dat de kilo’s er veel vlugger afgaan. Minder calorieën kunnen je dus zeker helpen bij afvallen.

 

Conclusie  

Drie punten zijn van belang die je helpen bij het afvallen, namelijk een dieet, bewegen en minder calorieën. Vaak gaat het om een combinatie van meerdere van de genoemde punten om nog sneller en meer af te vallen. Desondanks, het blijft van belang dat je datgene doet waar jij je goed bij voelt. Jij bent degene die af moet vallen en weinig is zo vervelend als een dieet waar je niet mee verder kan of de vervelende sportschool waar je toch weer naar toe moet. Wees echter wel gewaarschuwd, want afvallen is niet leuk. Aan het begin is het zelfs zwaar en vraagt het om motivatie en stimulatie. Je zult er dan ook aan moeten trekken, maar als je hebt ontdekt dat je inderdaad afvalt wordt de motivatie om door te gaan alleen maar meer. 

 

 Over de Auteur

Afvalgoeroe schrijft al jarenlang over alles wat met gezondheid te maken heeft. Artikelen over roken, afvallen, sporten en vitaminen. Hij schrijft regelmatig voor blogs op het internet. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo